suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vantaan kaupunki

Uutiskirje

  • Palvelu
  • Vantaa
  • Julkinen palvelu

Vantaan uutiskirjeet valottavat osallistumis- ja vaikutusmahdollisuuksia, kaupungin suuralueiden kaavoitus- ja kehityssuunnitelmia sekä tapahtumia.

Uutiskirje on mahdollista tilata asuinalueen mukaan. Uutiskirjeen voi tilata myös palvelukohtaisesti, esimerkiksi liikuntapalvelun, tietopalvelun ja varhaiskasvatuksen uutiskirje. Ruotsinkielinen Vanda Nytt -uutiskirje on myös tilattavissa.

Uutiskirje lähetetään ainoastaan sen tilanneille henkilöille.

Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sähköpostiisi ja tiedät, mitä alueellasi tapahtuu ja missä voit olla mukana.

Alueelliset uutiskirjeet

Alueellisista uutiskirjeistä saat tietoa Vantaan eri asuinalueiden ajankohtaisista vaikuttamismahdollisuuksista, kaavoituksesta, tapahtumista ja muista asioista. Alueellinen uutiskirje julkaistaan kuukausittain. Uutiskirjeitä on seitsemän Vantaan suuralueiden mukaan: Aviapolis, Hakunila, Tikkurila, Korso, Koivukylä, Kivistö ja Myyrmäki. Voit tilata yhden tai useamman.

Onko sinulla vinkki asuinalueesi tapahtumista, harrastuksista tai muusta toiminnasta? Lähetä vinkkisi meille sähköpostitse (alueellinen.uutiskirje@vantaa.fi) niin sisällytämme sen uutiskirjeeseen mahdollisuuksien mukaan. Muista lisätä tapahtumat myös Vantaan kaupungin ylläpitämään maksuttomaan tapahtumakalenteriin. Teemme kirjeisiin nostoja myös kalenterista.

Vanda Nytt

Vantaalla tapahtuu myös ruotsiksi! Vanda Nytt on ruotsinkielinen kuukausittain ilmestyvä uutiskirje, joka kerää tietoa ja uutisia koko Vantaalta. Vinkkaamme tapahtumista, projekteista, vaikuttamismahdollisuuksista ja yhdistystoiminnasta ruotsiksi Vantaalla.

Vill du ha med ditt evenemang i nyhetsbrevet? Mejla oss på vanda.nytt@vantaa.fi

Vantaa lukuina

Vantaa lukuina uutiskirjeen keskiössä ovat Vantaata koskevat tilastot, tutkimukset ja julkaisut. Uutiskirjettä lukemalla saat tiiviin katsauksen ajankohtaisiin asioihin ja tutkittuun tietoon.

BusinessVantaa

BusinessVantaan uutiskirje tuo sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Vantaan elinkeinoelämän ajankohtaisasioista ja tapahtumista. Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoosi kaupungin ja verkostoyhteistyön tuomat mahdollisuudet yrityksellesi niin kansainvälistymiseen, rekrytointiin kuin verkostoitumiseenkin liittyen. Uutiskirje ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

DigiOne-uutiskirje

DigiOne-hanke on laaja oppimisen ja hallinnon palveluiden hankintaan tähtäävä hanke. Tavoitteena on kehittää koulutuksen digitaalinen palvelualusta, sekä sen...

Kenelle ja millä ehdoin

Sähköpostimarkkinointi edellyttää, että hyväksyt uutiskirjeen tietosuojakäytännöt ja sallit sähköpostiosoitteesi tallentamisen uutiskirjejärjestelmään.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVantaan kaupunki
Palvelusta vastaaVantaan kaupunki
Alue Vantaa
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Vantaan kaupunki
Päivitetty: 21.10.2021