suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kauniaisten kaupunki

Uusi Paviljonki

  • Palvelu
  • Kauniainen
  • Julkinen palvelu

Kauniaisten pieni helmi, Uusi Paviljonki, tarjoaa kulttuurinautintoja moneen makuun. Kaunis puusisusteinen ja huippuakustiikalla varustettu kamarimusiikkisali pitää pintansa yhtenä tärkeimmistä kauniaislaisista tapahtumapaikoista. Salissa on kuultu ja nähty vuosien varrella laaja kirjo erilaisia konsertteja ja esityksiä, juhlittu merkkipäiviä, häitä ja vuosijuhlia sekä äänitetty levyittäin klassista musiikkia.

Uuden Paviljongin tiloja vuokrataan erilaisia käyttötarkoituksia varten kulttuuri- ja kansalaisjärjestöjen käyttöön sekä yksityis- ja yrityskäyttöön juhlia, kokouksia, kongresseja, cocktailtilaisuuksia, seminaareja ym. varten. Uuden Paviljongin tilavaraukset, tarjoukset ja sopimukset hoitaa Kauniaisten kulttuuritoimi.

Uuden Paviljongin lämpiö on tunnelmallinen ja valoisa tila, joka soveltuu monenlaisille yritys- ja yksityistilaisuuksille. Konserttiväliajoilla tila toimii yleisön virkistäytymistilana.

Uuden Paviljongin konserttisali, Soittorasia, on kaunis puusisusteinen huippuakustiikalla ja nykyaikaisella audiovisuaalisella tekniikalla varustettu tila. Sali soveltuu niin pienten kuin suurten konserttien, juhlien, esitysten, seminaarien ja kokousten areenaksi. Salissa on kiinteitä istumapaikkoja 220. Irtotuoleilla istumapaikkojen määrää voidaan kasvattaa aina 380 asti. Tarvittaessa salin katsomo saadaan siirrettyä sivuun nopeasti ja siististi, jolloin salin lattiatila kaksinkertaistuu.

Suuri osa Uuden Paviljongin tiloista on ruotsinkielisen koulukeskuksen käytössä. Talossa on useita opetustarkoitukseen käytettäviä luokkahuoneita eri kerroksissa. Pääsisäänkäynnin yhteydessä olevat luokkahuoneet ovat muunnettavissa vaatesäilytystiloiksi. Lisäksi talosta löytyvät monipuoliset pukuhuonetilat, wc-tilat, hissi, väestönsuoja, varasto sekä keittiö.

Uuden Paviljongin tilojen suunnittelussa on huomioitu liikuntaesteiset henkilöt. Konserttisali on niin ikään varustettu induktiosilmukalla kuulovammaisten huomioonottamiseksi.

Uudessa Paviljongissa ei toimi vakituista ravintolapalveluja tarjoavaa catering yritystä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKauniaisten kaupunki
Palvelusta vastaaKauniaisten kaupunki
Alue Kauniainen
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Kauniaisten kaupunki
Päivitetty: 18.10.2021