suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Urologian poliklinikka

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Poliklinikalla tutkimme ja hoidamme potilaita, joilla on virtsaelinten ja eturauhasen sairauksia. Tavallisimpia hoitoon hakeutumisen syitä ovat virtsaamiseen liittyviä häiriöitä, eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu, virtsarakkosyöpä, eturauhassyövän tai niiden epäily.

Yleisimpiä tutkimuksia poliklinikallamme ovat virtsaputken ja virtsarakon tähystys eli kystoskopia, eturauhasen ultraääni- ja ko ...

Toimi näin

Urologian poliklinikka toimii ajanvarauspoliklinikkana, johon tullaan lääkärin lähetteellä tai suunnitellusti toimenpiteen jälkeiseen kontrolliin. Lähetteen saapumisen jälkeen, lääkärimme arvioivat hoidon tarpeen, ennakkoon tehtävät tutkimukset ja hoidon kiireellisyyden. Hoitopaikan valinnanvapaus mahdollistaa hakeutumisen hoitoon mistä päin Suomea tahansa.

Tarvitset lääkärin lähetteen voidaksesi tulla kiireettömään erikoissairaanhoitoon. Saadaksesi lähetteen hakeudu omaan terveyskeskukseesi, työterveysasemallesi tai yksityislääkärille. Lääkäri kirjoittaa sinulle lähetteen sairaalaan tutkimuksiin tai hoitoon, jos sairauden hoito sitä edellyttää.

Äkillisissä sairaustapauksissa voit tulla yhteispäivystykseemme, soita ympärivuorokautiseen päivystysapu numeroon.

Kenelle ja millä ehdoin

Hoitoon pääsemiseksi tarvitset lääkärin lähetteen.

Palvelun toteuttaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Etelä-Karjalan hyvinvointialue
Päivitetty: 28.2.2023