suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Oulun kaupunki

Urheiluseurojen toiminta-avustus

  • Palvelu
  • Oulu
  • Julkinen palvelu

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat hakea avustusta toimintaansa sekä esim. tapahtumien järjestämiseen kunnalta, jonka alueella toimivat.

Toimi näin

Hae toiminta-avustusta yhdistyksellesi toiminta-avustushakemuslomakkeella 4.5.2020 klo 15.00 mennessä. Liitä hakemukseen suoritemäärätiedot, valmentaja- ja ohjaajaluettelo, tuloslaskelma ja tase, tilintarkastus- ja toimintakertomukset, toimintasuunnitelma, selvitys päätoimisen työntekijän työsuhteen ehdoista ja seuran säännöt.

Toimita hakemus ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo[at]ouka.fi. Voit toimittaa hakemuksen kirjaamoon myös postitse tai asioimalla paikan päällä. Laita sähköpostin aihekenttään tai kuoreen merkintä "Urheiluseurojen toiminta-avustukset".

Huom! Tilinpäätöksen, tilin- tai toiminnantarkastuskertomuksen sekä toimintakertomuksen jäljennökset tulee olla oikeaksi todistettuja.

Älä lähetä toiminta-avustushakemuksen mukana harjoituspäiväkirjoja. Säilytä ne seurassa vuoden 2021 loppuun saakka tarkastuksia varten. Täytä suoritemäärälomake harjoituspäiväkirjojen perusteella ja palauta se hakulomakkeen liitteenä.

Katso lisätietoja linkistä "Urheiluseurojen toiminta-avustuksen verkkosivut". Lisätietoja voit myös kysyä vapaa-aikatoimen päälliköltä.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustusta voivat saada oululaiset, ennen 31.12.2018 rekisteröintihakemuksensa jättäneet yhdistykset.

Avustuksen myöntämisen edellytyksenä on, että yhdistys on merkitty yhdistysrekisteriin 31.8.2019 mennessä ja että yhdistyksessä on vähintään 25 jäsentä.

Kaupunki myöntää avustuksen edellisen vuoden toiminnan perusteella. Seuran pääasiallisen toiminnan tulee tapahtua Oulussa.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaOulun kaupunki
Palvelusta vastaaOulun kaupunki
Alue Oulu
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Oulun kaupunki
Päivitetty: 23.1.2020