suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Uravalmennus

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Uravalmennuksessa saat tietoa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkeyttämiseen, koulutukseen hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen. Valmennus auttaa sinua löytämään vahvuutesi ja uuden suunnan urallasi.

Valmennuksen aikana laadit itsellesi toteuttamiskelpoisen ura- ja työllistymissuunnitelman. Lisäksi voit suorittaa valmennuksen aikana osaamispassin, esimerkiks ...

Toimi näin

Keskustele uravalmennukseen osallistumisesta TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntijan kanssa.

Kenelle ja millä ehdoin

Uravalmennus on sinulle sopiva palvelu, jos sinulta puuttuu ammatillinen koulutus, harkitset alan vaihtoa, palaat takaisin työelämään tai harkitset yrityksen perustamista.

Voit osallistua uravalmennukseen, kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluihin ja keskustellut osallistumisesta TE-toimiston tai kuntakokeilun asiantuntijan kanssa.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Pohjois-Savon TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Etelä-Savon TE-toimisto, Pirkanmaan TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto, Satakunnan TE-toimisto

Palvelusta vastaa

TE-toimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 10.8.2023