suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nokian kaupunki

Ulkoliikuntapaikat

  • Palvelu
  • Nokia
  • Julkinen palvelu

Nokian kaupungissa on useita ulkoliikuntapaikkoja, joissa voidaan harrastaa monipuolisesti erilaisia liikuntalajeja. Ulkoliikuntapaikkojen rakentamisesta ja ylläpidosta vastaa infrapalvelut. Nokian kaupungilla on ulkokenttiä 48, joista suurimmat ovat Keskusurheilukentän 3 nurmikenttää, 1 hiekkakenttä ja 2 tenniskenttää. Muita kenttiä ovat mm. Menkalan tekonurmikenttä, Harjuniityn hiekkakenttä, Siuron nurmikenttä. Lisäksi useimpia pienempiä hiekkakenttiä ja koulujen pihojen kentät. Kaupungilta löytyy myös 3 Beachvolleykenttää: Linnavuoressa, Viholassa ja Keskuskentällä. Luistinratoja 21 ja jääkiekkoratoja 6. EU uimaranta Kennonnokka ja 5 valvomatonta uimarantaa, 5 Lähiliikuntapaikkaa, valaistuja kuntoratoja yht. 19 km. Kansanhiihtolatuja sekä kuntopolkuja ja –reittejä yli 90 km.

Toimi näin

Kaikki käyttövuorot haetaan sähköisellä käyttövuorohakemuksella. Vakiovuorot haetaan erikseen määrättynä ajankohtana.

Kenelle ja millä ehdoin

Isoimmat ulkoliikuntapaikat ovat varattavissa Vapaa-aikapalveluiden toimistolta. Vapaita vuoroja näkee Timmi -tilavarausjärjestelmästä. Kesävuorojen haku on keväisin. Pienimmille kentille voi mennä ilman varausta.

Palvelu on maksullinen.

Isommat kentät ovat maksullisia, maksullisuus ilmoitetaan hinnastossa. Hinnasto löytyy Vapaa-aikapalveluiden nettisivuilta ja kyseisen sivun oikeasta laidasta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNokian kaupunki
Palvelusta vastaaNokian kaupunki
Alue Nokia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nokian kaupunki
Päivitetty: 2.6.2020