suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Iisalmen kaupunki

Uimarannat

  • Palvelu
  • Iisalmi
  • Julkinen palvelu

Iisalmessa vesiliikunnan harrastajia palvelee neljä uimarantaa ja yhdeksän uimapaikkaa sekä uimahalli.

Uimarannat sijaitsevat järvien rannoilla eri puolin kaupunkia palvellen siten kaupunginosia ja kyliä. Kaupungin keskustan uimarannalla uimareita palvelee myös laituri ja kesäkahvio. Kaupunki huolehtii uimarantojen ja -paikkojen siisteydestä, ja uimavesien laatua seurataan ja valvotaan säännöllisesti. Uimahallin sekä rantojen ilmoitustauluilla on tiedotteita uimavesien tutkimustuloksista. Uimarannan rantaveden testausselosteet ja uimarantaprofiili löytyvät sivun oikeasta reunasta.

Toimi näin

Uimahalli on yleisön ja seurojen käytössä sen aukioloaikoina ja uimarannat sekä uimapaikat ovat kaikkien vapaasti käytettävissä.

Kuntouinti on Iisalmen uimahallin 25 metrin altaassa suosittu harrastus. Uidut matkat voit ilmoittaa uinninohjaajille allasvalvomoon.

Myös vesijuoksun harrastajat voivat ilmoittaa juoksumetrinsä. 30 min vesijuoksu vastaa 1000m. Kuukausittain arvotaan kaikkien 1000-9999 m uineiden kesken uintilippuja.

Iisalmen uimahallissa vauvauintia järjestetään lauantaisin, kuudessa eri ryhmässä, 30 minuuttia kerrallaan. Vauvauinti maksaa 20 €/kerta (sis. vauva ja kaksi aikuista). Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen ja paikka varataan seuraavaksi alkavaan ryhmään puh. 040 350 2528. Vauvauinnilla tarkoitetaan monipuolista liikkumista lämmitetyssä (+ 32 astetta) vedessä, vauvauinninohjaajien valvonnassa. Lapsi voi aloittaa vauvauinnin 3 kk:n iässä, jos hän painaa vähintään 5 kg.

Tarkemmat tiedot vesiliikuntaryhmien toiminnasta löydät ohjattujen liikuntaryhmien syys- ja kevätkauden viikkokalenterista. Uimakouluihin ja ohjattuihin vesiliikuntaryhmiin voi ilmoittautua sähköisesti tai uimahallin kassalle.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Uimahallin kertakäynti maksetaan kassalle, josta saat korttipantin. Kortilla saat pukukaapin avaimen käyttöösi kaapin ovesta. Voit ostaa myös sarjakortteja. Vesijumppiin osallistumismaksuna ohjatun liikunnan kausikortti + uimahallin pääsymaksu tai ohjausmaksu + uimahallin pääsymaksu. Uimarantojen käyttö on maksutonta.

Seniorikortti 65+ käy maksuksi vesijumppiin maanantaista perjantaihin kello 16.00 asti.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaIisalmen kaupunki
Palvelusta vastaaIisalmen kaupunki
Alue Iisalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Iisalmen kaupunki
Päivitetty: 11.8.2021