suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hattulan kunta

Uimarannat

  • Palvelu
  • Hattula
  • Julkinen palvelu

Hattulan kunta ylläpitää viittä uimarantaa. Vanajavedellä on niistä kolme: Herniäinen, Pappilanniemi ja Eerola. Lisäksi on uimarannat Lehijärvellä sekä Armijärvellä. Niissä kaikissa on laituri, pukukopit ja wc. Herniäisten alueella on lisäksi lasten leikkipaikka, beachkenttä sekä matonpesupaikka. Näiden uimarantojen vedenlaatua seurataan säännöllisesti kesäaikaan, tiedot vedenlaadusta löytyvät Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilta:

http://www.hameenlinna.fi/uimavesi/

Hattulan kunnan tekninen toimi ylläpitää uimarantojen siisteyttä ja kuntoa. Uimavalvontaa rannoilla ei ole vaan jokainen käyttäjä vastaa omasta ja läheistensä turvallisuudesta. Lisätietoja uimarannoista on Hattulan kunnan vapaa-aika ja liikunta -sivuilla ja niiden kunnossapidosta kunnan teknisen toimen verkkosivuilla.

Uimapaikkojen sijainti ja katuosoitetiedot löydät helposti valtakunnallisen Lipas-palvelun karttapalvelusta välilehdeltä Liikuntapaikat:

http://lipas.cc.jyu.fi/lipas

Kunnan ylläpitämien uimarantojen lisäksi eri puolilla kuntaa on kylien omia rantoja, joiden hoidosta kunta ei vastaa.

Toimi näin

Hattulan kunnan uimarantojen sijainti ja niiden palvelut löytyvät helposti verkosta valtakunnallisen Lipas-palvelun karttapalvelusta välilehdeltä Liikuntapaikat:

http://lipas.cc.jyu.fi/lipas

Lisätietoja uimarannoista ja esimerkiksi niiden vedenlaadusta voit kysyä kunnan liikuntapalveluista tai lukea kunnan verkkosivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelusta vastaaHattulan kunta
Palvelun toteuttaaHattulan kunta
Alue Hattula
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hattulan kunta
Päivitetty: 17.1.2019