suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Aluehallintovirasto

Työsuojeluviranomaisten neuvontapalvelu

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Työsuojelua koskevia ohjeita ja neuvoja saat työsuojeluviranomaisten Tyosuojelu.fi-verkkopalvelusta, puhelinneuvonnasta sekä ottamalla yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse tai kirjeitse sen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueeseen, jonka toimialueella työpaikkasi sijaitsee.

Tyosuojelu.fi on työsuojeluhallinnon verkkopalvelu, jossa tarjoamme hyödyllistä työsuojelutietoa niin työnantajille ku ...

Toimi näin

Työsuojeluviranomaisten verkkopalvelu on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteessa www.tyosuojelu.fi.

Valtakunnallinen puhelinneuvonta palvelee asiakkaita ympäri Suomen kaikkina arkipäivinä. Puhelinneuvonnan numero on 0295 016 620. Palvelu on tarkoitettu kaikkien työpaikkojen työntekijöille ja työnantajille työlainsäädäntöä koskevissa kysymyksissä ja tulkinnoissa. Neuvontaa antavat kunkin aihepiirin erityisasiantuntijat.

Kun haluat neuvontaa sähköpostitse, kirjeitse tai muulla tavoin ota yhteyttä sen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualueeseen, jonka toimialueella työpaikkasi sijaitsee. Yhteystiedot ja virastojen toimialueet löydät Tyosuojelu.fi-verkkopalvelusta.

Voit ottaa yhteyttä luottamuksellisesti ja saada neuvontaa halutessasi nimettömänä. Työsuojeluviranomaisen toimia edellyttävissä kirjallisissa toimenpidepyynnöissä on mainittava nimi ja yhteystiedot sekä työsuojeluvalvonnalle esitettävät vaatimukset perusteineen.

Kenelle ja millä ehdoin

Verkkopalvelumme ja puhelinneuvontamme on ensisijaisesti tarkoitettu työntekijöille ja työnantajille.

Palvelun toteuttaa

Aluehallintovirasto

Palvelusta vastaa

Aluehallintovirasto
Tekstistä vastaa: Aluehallintovirasto
Päivitetty: 3.1.2023