suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ylöjärven kaupunki

Työntekijän rekrytointi

  • Palvelu
  • Ylöjärvi
  • Julkinen palvelu

Ylöjärven kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa yrityksille ja työnantajille avoimen työpaikan täyttämiseen liittyvää rekrytointineuvontaa sekä tietoa alan työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta. Rekrytoinnin asiantuntijat auttavat löytämään työhön oikean osaajan. Ylöjärven kaupungin työllisyyspalvelut myöntää hakemuksesta erilaisia tukia muun muassa palkkatuki ja Ylöjärven kaupungin rekrytointilisä silloin, kun palkattava työntekijä on työtön ja on työllisyyden edistämisen kuntakokeilun asiakas Ylöjärven kaupungin työllisyyspalveluissa.

Kokeilun kohderyhmään kuuluvat työttömät työnhakijat, työllistettynä olevat ja työllistymistä edistävissä palveluissa olevat työnhakijat,

1) jotka eivät ole oikeutettuja ansiopäivärahaan tai

2) jotka ovat alle 30-vuotiaita, maahanmuuttajia tai vieraskielisiä henkilöitä.

Työllisyyden edistämisen kuntakokeilusta on säädetty lailla (1269/2020).

Voit valita useita erilaisia palveluja ja tapoja työntekijän löytämiseksi.

  • Julkaise työpaikkailmoituksesi TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa.
  • Anna Ylöjärven kaupungin työllisyyspalvelujen tehtäväksi etsiä ja esitellä sinulle kuntakokeilun asiakasrekisteristä, valitsemasi määrä hakukriteerisi täyttäviä hakijoita.
  • Järjestä rekrytointitilaisuus yhdessä Ylöjärven kaupungin työllisyyspalveluiden kanssa.

Ylöjärven kaupungin työllisyyspalvelut tarjoavat työtä niille työllisyyden kuntakokeilun kohderyhmään kuuluville työnhakijoille, joiden ammattitaito ja osaaminen vastaavat työn vaatimuksia. Työtarjoukset ovat työnhakijaa velvoittavia.

Toimi näin

Voit julkaista työpaikkailmoituksen:

  • Kirjautumalla Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan ja laatimalla ilmoituksen palvelun ohjeiden mukaan. Ilmoitus julkaistaan heti TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa. Palvelu näyttää työpaikkaan tehdyt työtarjoukset.
  • Tekemällä ilmoituksen puhelimitse Ylöjärven kaupungin työllisyyspalveluihin, puh. 041 730 7577

Viikonloppuna tai pyhäpäivänä jätetty ilmoitus käsitellään vasta ensimmäisenä arkipäivänä.

Yleisneuvontaa työntekijän rekrytoinnista sekä siihen liittyvien verkkoasiointikanavien käytöstä saat myös Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta puh: 0295 020 500

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomat rekrytointipalvelut ovat kaikkien Suomesta työntekijöitä rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden sekä työnantajina toimivien yksityishenkilöiden käytettävissä.

Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko Suomi.fi- tunnuksilla tai TE-toimiston myöntämällä Sopimustyönantajan käyttäjätunnuksella.

Avoimen työpaikan voi ilmoittaa myös ilman tunnistautumista.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaYlöjärven kaupunki
Palvelusta vastaaYlöjärven kaupunki
Alue Ylöjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Ylöjärven kaupunki
Päivitetty: 29.3.2021