suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Työntekijän rekrytointi

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

TE-toimistot ja kuntakokeilut tarjoavat yrityksille ja työnantajille avoimen työpaikan täyttämiseen liittyvää neuvontaa sekä tietoa alan työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta. Rekrytoinnin asiantuntijat auttavat sinua löytämään työpaikkaasi oikean osaajan. TE-toimistot ja kuntakokeilut myöntävät myös erilaisia tukia silloin, kun palkattava työntekijä on työtön.

Voit hyödyntää erilaisia tapoja ...

Toimi näin

Voit julkaista työpaikkailmoituksen Työmarkkinatorille, kun olet kirjautunut palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kun luot työpaikkailmoituksen, Työmarkkinatori ehdottaa sinulle paikkaan sopivia työnhakijoita.

Voit ilmoittaa avoimen työpaikan myös verkkolomakkeella. Viikonloppuna tai pyhäpäivänä jätetty ilmoitus käsitellään vasta ensimmäisenä arkipäivänä.

Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkopalvelussa voit selata käynnissä olevia työvoimakoulutuksia tai jättää TE-toimistolle tai kuntakokeilulle yhteydenottopyynnön.

Yleisneuvontaa työntekijän rekrytoinnista saat TE-palvelujen yritys- ja työnantaja-asiakkaan neuvontapalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomat rekrytointipalvelut ovat kaikkien Suomesta työntekijöitä rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden sekä työnantajina toimivien yksityishenkilöiden käytettävissä.

Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkopalveluun kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista.

Avoimen työpaikan voi ilmoittaa myös ilman tunnistautumista.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Etelä-Savon TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Pirkanmaan TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto, Satakunnan TE-toimisto, Pohjois-Savon TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto

Palvelusta vastaa

TE-toimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 9.8.2023