suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tampereen kaupunki

Työntekijän rekrytointi

  • Palvelu
  • Tampere
  • Julkinen palvelu

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut tarjoaa yrityksille ja työnantajille liittyvää rekrytointineuvontaa. Tarjolla on myös tietoa alan työnhakijoista ja työmarkkinatilanteesta. Rekrytoinnin asiantuntijat auttavat löytämään työhön oikean osaajan. Työllisyys- ja kasvupalvelut myöntää hakemuksesta erilaisia tukia, kuten muun muassa palkkatuki ja Tampereen kaupungin rekrytointilisä. Tukia ...

Toimi näin

Voit julkaista työpaikkailmoituksen useilla eri vaihtoehtoisilla tavoilla.

  • Kirjaudu Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan ja laadi ilmoitus palvelun ohjeiden mukaan. Ilmoitus julkaistaan heti TE-palvelujen Avoimet työpaikat -hakupalvelussa. Palvelu näyttää työpaikkaan tehdyt työtarjoukset.
  • Lähetä sähköpostia tyonantajat@tampere.fi
  • Ilmoita avoin työpaikka tai palkkatukipaikka verkkolomakkeella, joka löytyy Tampereen kaupungin verkkosivuilta Työ ja yrittäminen -valikosta. Valitse kohta Tukea rekrytointiin työnantajalle/rekrytointipalvelut

Viikonloppuna tai pyhäpäivänä jätetty ilmoitus käsitellään vasta ensimmäisenä arkipäivänä.

Yleisneuvontaa työntekijän rekrytoinnista sekä siihen liittyvien verkkoasiointikanavien käytöstä saat myös Yritys-Suomi-puhelinpalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomat rekrytointipalvelut ovat kaikkien Suomesta työntekijöitä rekrytoivien yrityksien ja muiden organisaatioiden sekä työnantajina toimivien yksityishenkilöiden käytettävissä.

Yrityksen ja työnantajan Oma asiointi -verkkoasiointikanavaan kirjautuminen edellyttää vahvaa tunnistautumista joko Suomi.fi -tunnuksilla tai TE-toimiston myöntämällä Sopimustyönantajan käyttäjätunnuksella.

Avoimen työpaikan voi ilmoittaa myös ilman tunnistautumista.

Palvelun toteuttaa

Tampereen kaupunki

Palvelusta vastaa

Tampereen kaupunki
Tekstistä vastaa: Tampereen kaupunki
Päivitetty: 14.2.2024