suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Urjalan kunta

Työnhaun neuvonta ja ohjaus

  • Palvelu
  • Urjala
  • Julkinen palvelu

Urjalan kunta vastaa palvelun tarjoamisesta henkilöille, joiden kotikunta on Urjala ja jotka kuuluvat työllisyyden edistämisen kuntakokeilun kohderyhmään.

Kokeilun kohderyhmään kuuluvat työttömät työnhakijat, työllistettyinä olevat ja työllistymistä edistävissä palveluissa olevat työnhakijat,

1) jotka eivät ole oikeutettuja ansiopäivärahaan tai

2) jotka ovat alle 30-vuotiaita, maahanmuuttajia tai ...

Toimi näin

Ilmoittaudu työnhakijaksi Oma asiointi -palvelussa. Kun tarvitset yleisneuvontaa työnhausta ja Urjalan kunnan työllisyyspalvelujen palveluista, Urjalan kunnan työllisyyspalvelujen tai Oma asiointi henkilöasiakkaalle -verkkoasiointikanavan käytöstä, ota yhteyttä palvelunumeroomme. Voit myös soittaa Te-palveluiden valtakunnalliseen palvelunumeroon.

Jos et ole Suomen kansalainen, eikä sinulla ole mahdollisuutta ilmoittautua verkossa, Te-toimisto voi käynnistää työnhaun paperilomakkeella tai avoimella verkkolomakkeella.

Kenelle ja millä ehdoin

Henkilökohtaisen työnhakuneuvonnan ja -ohjauksen saamiseksi sinun tulee ilmoittautua työnhakijaksi TE-toimistoon.

Valtakunnallinen puhelinpalvelu neuvoo työnhaussa ja TE-palvelujen asiointikanavien käyttöön liittyvissä kysymyksissä, vaikka et olisikaan vielä TE-toimiston tai Urjalan kunnan työllisyyspalvelujen asiakas.

Palvelun toteuttaa

Urjalan kunta

Palvelusta vastaa

Urjalan kunta
Tekstistä vastaa: Urjalan kunta
Päivitetty: 15.4.2021