suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

Työnhaun neuvonta ja ohjaus

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Kun olet ilmoittautunut työnhakijaksi TE-palveluihin, TE-toimiston tai kuntakokeilun järjestämät työnhaun neuvonta- ja ohjauspalvelut auttavat sinua hakemaan ja löytämään osaamistasi vastaavaa työtä.

TE-toimisto tai kuntakokeilu järjestää sinulle alkuhaastattelun mahdollisuuksien mukaan viiden arkipäivän kuluessa työnhakusi alkamisesta. Alkuhaastattelussa kartoitetaan tilanteesi ja sinulle tehdä ...

Toimi näin

Kun tarvitset yleisneuvontaa liittyen työnhakuun, TE-palvelujen asiakkuuteen, julkisiin työllistymistä edistäviin palveluihin, Työmarkkinatorin tai Oma asiointi -verkkopalvelun käyttöön, soita valtakunnalliseen henkilöasiakkaan yleiseen neuvontapalveluun tai aloita keskustelu chat-palvelun kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Vaikka et olisi asiakkaana TE-palveluissa, voit saada ohjausta ja neuvoja työnhakuun valtakunnallisesta henkilöasiakkaan yleisestä neuvontapalvelusta tai chat-palvelusta.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Satakunnan TE-toimisto, Pohjois-Savon TE-toimisto, Hämeen TE-toimisto, Varsinais-Suomen TE-toimisto, Pohjanmaan TE-toimisto, Keski-Suomen TE-toimisto, Kaakkois-Suomen TE-toimisto, Uudenmaan TE-toimisto, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto, Lapin TE-toimisto, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, Etelä-Savon TE-toimisto, Pirkanmaan TE-toimisto, Kainuun TE-toimisto

Palvelusta vastaa

TE-toimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 9.8.2023