suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hämeenkyrön kunta

Työnhaun neuvonta ja ohjaus

  • Palvelu
  • Hämeenkyrö
  • Julkinen palvelu

Hämeenkyrön kunta vastaa palvelun tarjoamisesta henkilöille, joiden kotikunta on Hämeenkyrö ja jotka kuuluvat työllisyyden edistämisen kuntakokeilun kohderyhmään.

Kokeilun kohderyhmään kuuluvat työttömät työnhakijat, työllistettyinä olevat ja työllistymistä edistävissä palveluissa olevat työnhakijat,

1) jotka eivät ole oikeutettuja ansiopäivärahaan tai

2) jotka ovat alle 30-vuotiaita, maahanmuutt ...

Toimi näin

Ilmoittaudu työnhakijaksi Oma asiointi -palvelussa. Kun tarvitset yleisneuvontaa työnhausta ja Hämeenkyrön kunnan työllisyyspalveluiden palveluista, Hämeenkyrön kunnan työllisyyspalveluiden tai Oma asiointi henkilöasiakkaalle -verkkoasiointikanavan käytöstä, ota yhteyttä palvelunumeroomme tai Chatissa verkkosivuillamme. Voit myös soittaa Te-palveluiden valtakunnalliseen palvelunumeroon tai kysyä neuvoja puhelinpalvelun Chatissa.

Jos et ole Suomen kansalainen, eikä sinulla ole mahdollisuutta ilmoittautua verkossa, Te-toimisto voi käynnistää työnhaun paperilomakkeella tai avoimella verkkolomakkeella.

Kenelle ja millä ehdoin

Henkilökohtaisen työnhakuneuvonnan ja -ohjauksen saamiseksi sinun tulee ilmoittautua työnhakijaksi TE-toimistoon.

Valtakunnallinen puhelinpalvelu ja chat neuvovat työnhaussa ja TE-palvelujen asiointikanavien käyttöön liittyvissä kysymyksissä, vaikka et olisikaan vielä TE-toimiston tai Hämeenkyrön kunnan työllisyyspalveluiden asiakas.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Hämeenkyrön kunta

Palvelusta vastaa

Hämeenkyrön kunta
Tekstistä vastaa: Hämeenkyrön kunta
Päivitetty: 28.8.2023