suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Puolustusvoimat

Työnhaku Puolustusvoimiin

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Voit hakea Puolustusvoimille töihin siviili, erikoisupseeri- ja aliupseeritehtäviin ensisijaisesti Valtiolle.fi-verkkopalvelussa. Puolustusvoimien avoimet tehtävät löytyvät sivuilta myös osin ruotsin kielisinä.

Valtiolle.fi-verkkopalvelun etusivulta voit kirjautua hakemaan työpaikkoja ja tekemään hakuvahteja. Työhaastatteluiden jälkeen sopivimmat hakijat kutsutaan soveltuvuusarviointiin, jonka järjestää Puolustusvoimien koulutettu henkilöstö. Sen lisäksi hakijasta tehdään turvallisuusselvitys. Tämän jälkeen rekrytointi etenee valintapäätökseen. Valintapäätöksestä ilmoitetaan aina kaikille hakijoille.

Toimi näin

Hae Puolustusvoimille töihin ensisijaisesti Valtiolle.fi verkkopalvelussa. Työpaikkaa voi hakea myös toimittamalla hakemus ko. avoimessa työpaikkailmoituksessa olevaan osoitteeseen.

Puolustusvoimien internet-sivuilta löydät lisätietoja työhakemuksen tekemisestä, työhaastattelusta ja valintaprosessista sekä Puolustusvoimista työnantajana. Mikäli sinulla on kysyttävää hausta, voit aina lähettää meille viestiä sähköpostitse rekrytointi.pvpalvk@mil.fi.

Kenelle ja millä ehdoin

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPuolustusvoimat
Palvelusta vastaaPuolustusvoimat
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Puolustusvoimat
Päivitetty: 14.6.2021