suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Paltamon kunta

Työllisyyspalvelut

  • Palvelu
  • Paltamo
  • Julkinen palvelu

Paltamon kunta tuottaa työllisyyspalvelut Paltamon lisäksi Hyrynsalmelle ja Ristijärvelle. Lisäksi Paltamon kunta tuottaa kuntoutus- ja eläkeselvittelypalveluja myös Puolangalle. Työllisyysohjaajat ja palveluohjaaja tukevat kuntalaisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti eri elämäntilanteissa. He ovat apuna kaikissa työllistämiseen liittyvissä asioissa auttaen työn ja tekijöiden yhteensovittamisessa.

Paltamon kunta on mukana Kainuun työllisyyden kuntakokeilussa. Sen tavoitteena on aina mahdollisimman ripeä työllistyminen. Matka kohti työllistymistä saattaa sisältää kuitenkin useita eri askeleita, joilla parannetaan asiakkaan tilannetta. Avainasemassa on työnhakijoiden yksilöllinen palvelu.

Kuntakokeilussa panostetaan vahvaan alkuun. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakas pyritään saamaan tehokkaasti eteenpäin. Kokeilu ei tuo asiakkaalle mitään lisävelvoitteita. Työttömän työnhakijan lakisääteiset velvoitteet ovat samat TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille.

Kuntakokeilun asiakkaille tullaan ilmoittamaan asiakkuudesta henkilökohtaisesti. Kokeilun aikana työnhakija ilmoittautuu normaalisti TE-toimistoon, joka ohjaa kuntakokeilun piiriin kuuluvat asiakkaat kunnan asiakkaiksi. Asiakkuus kestää koko kuntakokeilun ajan 30.6.2022 saakka.

Toimi näin

Saat lisätietoja työllisyyspalveluista kehitysjohtajalta p. 044 288 5660

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPaltamon kunta, Hyrynsalmen kunta, Ristijärven kunta
Muut vastuuorganisaatiotHyrynsalmen kunta, Ristijärven kunta
Palvelusta vastaaPaltamon kunta
Alue Paltamo
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Paltamon kunta
Päivitetty: 6.5.2021