suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Iisalmen kaupunki

Työllisyyspalvelut

  • Palvelu
  • Iisalmi
  • Julkinen palvelu

Työllisyyspalveluissa autamme asiakkaitamme työllistämiseen ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä. Tuemme myös tarvittaessa osaamisen kehittämistä suunnittelemalla yksilölliset koulutuspolut työsuhteen aikana. Rekrytoimme tuetun työllistämisen työntekijät kaupungin omiin yksiköihin ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle sekä vastaamme nuorten kesätyötoiminnasta. Edistämme myös alueemme yritysten ja järjestöjen työllistämistä Iisalmi -tuen avulla.

Maksuttomat palvelumme ovat työnantajien ja työnhakijoiden käytettävissä.

Työllisyyspalveluiden asiakkuus on vapaaehtoista, joten asiakkaaksi haluavan pitää ottaa meihin yhteyttä. Työllisyyspalvelujen asiakkuus ei poissulje asiakkuutta muissa viranomaispalveluissa.

Meillä voit asioida henkilökohtaisesti, puhelimitse, sähköpostitse tai somen kautta. Taloudellisten tukien haku tapahtuu sähköisesti.

Toimi näin

Ota yhteyttä suoraan työllisyysasiantuntijaamme tai organisaatiosähköpostiimme.

Tukien hakeminen tapahtuu sähköisesti.

Kenelle ja millä ehdoin

Työllistämme iisalmelaisia työnhakijoita, jotka

• saavat työttömyydenaikaisena etuutena työmarkkinatukea TAI

• ovat ammattiin valmistuneita (valmistumisesta on kulunut alle 6 kuukautta ja työkokemusta on enintään 6 kuukautta tutkintoa vastaavalta alalta) ja joka työllistyy koulutustaan vastaavalle alalle TAI

• ovat iältään 17-29 -vuotiaita ja joiden työllistymisestä on sovittu TE -palvelujen kanssa TAI

• ovat maahanmuuttajia, joilla on puutteellinen suomen kielen taito TAI

• ovat kunnan lakisääteisen työllistämisvelvoitteen piiriin kuuluvia eli 57-60 -vuotias työtön henkilö, jonka oikeus työttömyyspäivärahaan on päättymässä enimmäisajan johdosta.

Työnantajien kohdalla palvelumme ovat ensisijaisesti tarkoitettu yläsavolaisille työnantajille. Muulta alueelta olevan työnantajan kannattaa ottaa yhteyttä ja selvittää mahdollisuutensa palvelujemme käyttöön.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaIisalmen kaupunki
Palvelusta vastaaIisalmen kaupunki
Alue Iisalmi
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Iisalmen kaupunki
Päivitetty: 10.5.2021