suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kouvolan kaupunki

Työllistämisen Kouvola-lisä

  • Palvelu
  • Kouvola
  • Julkinen palvelu

Työllistämisen Kouvola-lisää maksetaan vähintään puoli vuotta kestävään työsuhteeseen, kun yritys, yhdistys, järjestö tai säätiö palkkaa palkkatuella pitkään työttömänä olleen työnhakijan tai nuorisotakuun piiriin kuuluvan nuoren tai henkilön, jonka vamma tai sairaus olennaisesti vaikeuttaa työllistymistä. Tukea on mahdollisuus hakea enintään kuudelle (6) työsuhteen ensimmäiselle kuukaudelle.

Työllistämisen Kouvola-lisää voidaan myöntää myös oppisopimustyöllistämiseen enintään kolmeksi vuodeksi työllisyyden hoitoon varattujen määrärahojen puitteissa.

Toimi näin

Työnantaja hakee työllistämisen Kouvola-lisää hakemuslomakkeella. Työnantajat toimittavat alkuperäiset hakemukset liitteineen (kopio työntekijän työsopimuksesta) Kouvolan kaupungin työllistymisen edistämisen palveluyksikköön.

Kenelle ja millä ehdoin

Työllistävän työnantajan tulee olla kouvolalainen tai valtakunnallinen, jonka toimipaikka tai työllistettävän työtila on Kouvolassa. Työtä pitää olla vähintään 18 tuntia viikossa ja työstä tulee maksaa työehtosopimuksen mukainen palkka. Kun työnantaja palkkaa työntekijän työsuhteeseen, on seuraavien ehtojen täytyttävä:

- Työllistettävä on saanut työmarkkinatukea työttömyyden perusteella vähintään 300 päivää tai

- Työllistettävä on nuorisotakuun piiriin kuuluva nuori tai

- Henkilö, jonka vamma tai sairaus olennaisesti vaikeuttaa työllistymistä

Lue lisää ehdoista verkkosivuilta.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKouvolan kaupunki
Palvelusta vastaaKouvolan kaupunki
Alue Kouvola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kouvolan kaupunki
Päivitetty: 1.4.2020