suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ilomantsin kunta

Tontin korkeuden näyttö ja rakennuksen sijainnin merkitseminen ja katselmoiminen

  • Palvelu
  • Ilomantsi
  • Julkinen palvelu

Ilomantsin kunnassa suoritamme rakennusluvanmukaiset rakennusten sijainninmerkinnät ja sijaintikatselmukset lupapäätöksen mukaisesti. Rakennuslupiin liittyvät mittaukset laskutamme rakennusluvan yhteydessä. Ylimääräiset käynnit rakennuspaikalla laskutamme listahinnan mukaisesti. Rakentaja voi ostaa korkeusaseman mittaamisen tontille vaaitsemista varten tai tontin korkeusmallin mittaamisen palveluna. Kaikki edellä mainitut mittaukset on tilattavissa kunnan rakennusvalvonnasta.

Rakennuksen sijainnin merkitsemisellä osoitetaan rakennuksen suunnitelmien mukainen paikka. Sijaintikatselmuksella todetaan rakennuksen sijainti. Siitä annamme tarvittaessa lausunnon.

Toimi näin

Ota yhteyttä Ilomantsin kunnan rakennusvalvontaan, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Ennen rakennuksen sijainninmerkintää rakentajan on huolehdittava siitä, että rakennuslupa on myönnetty ja siitä, että merkintä on mahdollista tehdä tontille. Sijaintikatselmus on hyvä tilata kun sokkelit tai sitä vastaava rakenne on tehty. Sijaintikatselmuksessa tarkastetaan, että rakennus on sijainnilta ja ulottuvuuksiltaan rakennusluvan mukainen.

Palvelu on maksullinen.

Kts. verkkosivu rakennusvalvontataksa

Tausta ja lainsäädäntö

Maankäyttö- ja rakennuslaki

Perustiedot

Palvelun toteuttaaIlomantsin kunta
Palvelusta vastaaIlomantsin kunta
Alue Ilomantsi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Ilomantsin kunta
Päivitetty: 16.3.2021