suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nurmeksen kaupunki

Toiminta- ja kohdeavustukset liikunta-, kulttuuri-, nuoriso- ja kylätoimintaan.

  • Palvelu
  • Nurmes
  • Julkinen palvelu

Nurmeksen kaupunki tukee kulttuuri-, kylä-, liikunta- ja nuorisotoimintaa toiminta- ja kohdeavustuksilla, jotka ovat haettavissa vuosittain huhtikuun puoliväliin mennessä. Hyvinvointilautakunta päättää myönnettävistä avustuksista toukokuun aikana. Avustuksien hakuajoista ilmoitetaan kuulutuksella Nurmeksen paikallislehdessä Ylä-Karjala-lehdessä ja kotisivuilla. Liikunta- ja kulttuuritoimintaa tukevat avustukset jaetaan toiminta-avustuksiin (järjestöjen liikuntatoiminnan kehittämistyöhön ja sääntömääräisen toiminnan tukemiseen) ja kohdeavustuksiin (yksittäisten liikunta-, kulttuuri-, nuoriso- ja kylätapahtumien järjestämiseen). Lisätietoja liikunta-, nuoriso- ja kylätoiminnan avustuksista saa hyvinvointipalveluista, vapaa-aikasihteeriltä ja kulttuuritoiminnan avustuksista kulttuurisihteeriltä.

Kohdeavustuksia voivat hakea yritykset, yhteisöt ja yksityiset kuntalaiset. Avustus on tarkoitettu esim. toimintaryhmien ja yksittäisten kuntalaisten toiminnan tukemiseen. Kohdeavustus voidaan myöntää erilaisten yksittäisten yleisötapahtumien ja retkien järjestämiseen, mikäli ne on tarkoitettu muille kuin omalle jäsenistölle. Kohdeavustus voidaan myöntää myös ennakkoon kustannusarviota ja palautussitoumusta vastaan.

Aikaisemmin käytössä ollut yhteistoimintaraha on poistettu tukimuodoista. Tarkat tiedot hyvinvointilautakunnan avustusjärjestelmästä löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Toimi näin

Avustukset julkaistaan haettavaksi vuosittain helmi/maaliskuussa ja hakuaika päättyy 15.4. mennessäksi. Pääsääntöisesti avustuksia haetaan sähköisesti miunpalvelut.fi sivuston kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Toiminta-avustus on tarkoitettu vain järjestöjen sääntömääräiseen toimintaan. Avustus on

tarkoitettu toimintaryhmien ja yksittäisten kuntalaisten toiminnan tukemiseen ja se voidaan

myöntää esim. erilaisten yksittäisten yleisötapahtumien järjestämiseen.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNurmeksen kaupunki
Palvelusta vastaaNurmeksen kaupunki
Alue Nurmes
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Nurmeksen kaupunki
Päivitetty: 31.8.2021