suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hyrynsalmen kunta

Toiminnan rekisteröinti ympäristönsuojelun tietojärjestelmään

  • Lupa tai muu velvoite
  • Hyrynsalmi
  • Julkinen palvelu

Uudet yritykset, jotka eivät ole ehtineet alkaa harjoittaa toimintaansa joutuvat rekisteröitymään ympäristönsuojelun tietojärjestelmiin toiminnastaan riippuen. Ympäristöön vaikuttavat yritykset kuuluvat toimijat kuuluvat näiden toimijoiden listalle.

Rekisteröitymisvelvoitettuja toimintoja on lain mukaa alle 50 megawatin energiantuotantolaitokset, nestemäinen polttoaineiden jakelu, asfaltin valmis ...

Toimi näin

Rekisteröitymisilmoitus tulee tehdä kunnan ympäristösuojelusta vastaavalle viranomaiselle lomakkeella. Ilmoituslomake voidaan lähettää sähköisesti kunnan kirjaamoon tai paperisena tulosteena täytettynä.

Kenelle ja millä ehdoin

Toimialakohtaiset vaatimukset rekisteröitymisestä ovat velvoittavia. Rekisteröinnillä parannetaan ympäristönsuojelun ennakoimista ja yhtenäistetään suojeluvaatimuksia. Viranomaiset valvovat toimintaa valvonnalla ja varmistavat, että toimialakohtaiset vaatimukset toteutuvat.


Määräaika

Rekisteröinti-ilmoitus tulee tehdä viimeistään 90 vuorokautta ennen kuin toiminta on alkamassa.

Käsittelyaika

Rekisteröintien käsittelyaikataulu on sidottu Hyrynsalmen kunnan ympäristölautakunnan kokousaikatauluun. Käsittelyyn menee noin 1 -2 kuukautta ja käsittelyaikaa pidentävät puutteellisesti viranomaiselle lähetetyt ja täytetyt asiakirjat liitteineen.

Voimassaoloaika

Rekisteröityminen säilyy toistaiseksi voimassa olevana. Toiminnan päättyessä myös rekisteröinnin voimassaolo lakkaa.

Palvelun toteuttaa

Hyrynsalmen kunta

Palvelusta vastaa

Hyrynsalmen kunta
Tekstistä vastaa: Hyrynsalmen kunta
Päivitetty: 28.8.2023