suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mynämäen kunta

Tilojen vuokrauspalvelu

  • Palvelu
  • Mynämäki
  • Yksityinen palvelu

Mynämäen lukio sijaitsee keskeisellä sijainnilla Mynämäen keskustassa. Lukion tiloja vuokrataan muille ulkopuolisille sivistystoimessa päätettyjen tilavuokrien mukaisesti. Lukiomme soveltuu esimerkiksi erinomaisesti juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Mynämäen lukio on esteetön ja luokkatilat ovat nykyaikaiset. Mynämäen lukiossa on perinteisiä luokkahuoneita, kuvaamataidon ja fysiikan sekä kemian luokkatila, koulun kirjasto, ruokala keittiöineen, sali sekä opiskelijoiden vapaa-ajantila.

Toimi näin

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan lukiomme tiloja, ota yhteyttä joko lukion rehtoriin tai kansliaan. Saat heiltä täytettäväksi tilavuokrahakemuksen.

Aina, kun tilaisuudessa käytetään keittiötä, tulee ottaa myös yhteyttä lukion emäntään.

Kenelle ja millä ehdoin

Tilan vuokraaja laittaa itse saliin tarvittavat pöydät sekä tuolit ja korjaa ne tilaisuuden jälkeen pois. Tilan vuokraaja huolehtii tilaisuuden jälkeen siivouksesta ja valojen sammuttamisesta. Tilan vuokraaja on vastuussa siitä, että tilat ovat asiallisessa kunnossa käytön jälkeen.

Palvelu on maksullinen.

Tilavuokrahinnat on päivitettynä Mynämäen kunnan kotisivuille mynamaki.fi -> Koulutus ja opiskelu -> Koulujen vuokrattavat tilat

Perustiedot

Palvelun toteuttaaMynämäen kunta
Palvelusta vastaaMynämäen kunta
Alue Mynämäki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Mynämäen kunta
Päivitetty: 13.2.2020