suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kankaanpään kaupunki

Tilojen vuokrauspalvelu

  • Palvelu
  • Kankaanpää
  • Julkinen palvelu

Tilapalvelut on Kankaaanpään kaupungin Teknisen keskuksen alainen yksikkö. Tilapalvelut -tulosalueen tehtävänä on kaupugin omistamien toimitilakiinteistöjen ja -tilojen sekä ulkoa vuokrattujen tilojen isännöinti, ylläpito ja kunnossapito sekä vuoraaminen kaupungin palvelukeskuksille ja ulkopuolisille käyttäjille.

Toiminnan tavoitteena on tuottaa kustannustehokkaasti kaupungin palvelukeskuksen käyttöön näiden toimintaan hyvin soveltuvia ja hyväkuntoisia tiloja sekä pitää tilojen käyttöaste korkeana.

Kaupungin omistamia tiloja on yhteensä n. 70 203 m2, josta kaupungin käytössä on 47 135 m2. Ulkopuolisille vuokrattu 23 491 m2.

Vuokrattavat asunnot ovat kaupungin omistaman Kankaanpään Asunnonhankinta Oy:n hallinnassa. Kaupungin vuokra-asuntoja voi hakea Kankaanpään Asunnonhankinta Oy:ltä.

Toimi näin

Toimitiloihin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä teknisen keskuksen tilapalvelupäälikköön ja kaupungin vuokra-asuntoihin liittyvissä asioissa Kankaanpään Asunnonhankinta Oy:n.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tausta ja lainsäädäntö

Yritykset, yhteisöt ja kuntalaiset voivat tiedustella kunnalta sen omistamia ja sille tiedossa olevia yksityisiä vapaita vuokratiloja. Kunta voi harkintansa mukaan toimia vuokratilojen etsijänä ja välittäjänä alueellaan toimiville yrittäjille ja yhteisöille. Palvelu ei ole lakisääteinen, ja sen tarjonta vaihtelee kunnittain.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKankaanpään kaupunki
Palvelusta vastaaKankaanpään kaupunki
Alue Kankaanpää
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Kankaanpään kaupunki
Päivitetty: 25.8.2020