suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Patentti- ja rekisterihallitus

Tietoa tilintarkastajista

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

PRH:n tilintarkastajarekisteriin tehdyistä merkinnöistä voit hakea tietoa tai tilata otteita ja todistuksia sähköisesti.

Tilintarkastajahaulla voit hakea Suomessa toimivia tilintarkastajia ja tilintarkastusyhteisöjä. Voit esimerkiksi hakea auktorisoituja tilintarkastajia omalta alueeltasi tai tarkistaa tietyn tilintarkastajan tai yhteisön yhteystiedot. Haussa näkyvät vain tilintarkastajat ja yhteisöt, joiden auktorisointi on voimassa. Palvelun tiedot päivittyvät joka päivä.

Voit myös tilata otteen tai todistuksen tilintarkastajarekisteristä sähköisellä lomakkeella. Todistukseen kerätään tilaajan tarvitsemat tiedot. Yhteen otteeseen/todistukseen merkitään vain yhtä tilintarkastajaa tai yhtä tilintarkastusyhteisöä koskevat tiedot. Otteet ja todistukset toimitetaan sähköpostitse tai postitse.

Toimi näin

Tilintarkastajahaku on saatavilla osoitteessa https://epalvelut.prh.fi/tilintarkastajahaku/.

Voit hakea tietoa vapaalla tekstihaulla. Voit hakea esimerkiksi henkilön tai yhteisön nimen, paikkakunnan tai tilintarkastajaluokan mukaan. Jos haluat listan kaikista tilintarkastajista ja yhteisöistä, voit jättää hakukentän tyhjäksi.

Otteiden ja todistusten sähköiset tilauslomakkeet ovat saatavilla osoitteessa https://www.prh.fi/fi/tilintarkastusvalvonta/tietopalvelut.htm

Kenelle ja millä ehdoin

Tilintarkastajahaku-palvelu on maksuton ja saatavilla PRH:n verkkosivuilla 24 tuntia vuorokaudessa.

Palvelu on maksuton.

Tilintarkastajahaku on maksuton, mutta rekisteriote maksaa 15 € ja todistus 60 €. Tilausten hintaan lisätään laskutuslisä 6,50 € sekä toimituslisä 5,50 €.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPatentti- ja rekisterihallitus
Palvelusta vastaaPatentti- ja rekisterihallitus
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Patentti- ja rekisterihallitus
Päivitetty: 29.10.2020