suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio TE-toimisto

TE-live

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

TE-live on valtakunnallinen TE-toimiston palvelu. Se palvelee sekä työntekijöitä että työnantajia ilman maantieteellisiä rajoja. TE-live koostuu eri teemoja käsittävistä livelähetyksistä, joita voit seurata verkossa. Voit seurata lähetystä livenä TE-liven verkkosivun kautta, minkä lisäksi kaikista lähetyksistä tehdään tallenne, jonka voit katsoa jälkikäteen. Kaikkiin lähetyksiin tuotetaan tekstity ...

Toimi näin

TE-liven verkkosivulla voit seurata lähetyksiä, käydä tutustumassa lähetystallenteisiin sekä etsiä tietoa tulevista lähetyksistä. Menneiden lähetysten tallenteita voit katsoa myös TE-toimistojen YouTube-kanavilta.

Videoiden katsomiseen tarvitset älylaitteen, kuten älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen. Livelähetyksen aikana voit esittää kysymyksesi anonyymin chat-ominaisuuden avulla.

Jos haluat lähettää kysymyksesi ennen lähetystä, avaa tulevan lähetyksen sivu ja klikkaa Lähetä ennakkokysymys -painiketta. Avautuvan lomakkeen avulla voit lähettää kysymyksesi ja se esitetään tulevassa lähetyksessä.

Merkitse itseäsi kiinnostavat tulevat lähetykset itsellesi muistiin tai lisää omaan kalenteriisi Merkitse kalenteriin -painikkeen avulla.

Jos olet työnantaja ja sinua kiinnostaa lähetyksessä vieraileminen, ole yhteydessä maakuntasi TE-live -tiimin tuottaja-toimittajaan.

Kenelle ja millä ehdoin

TE-liven verkkosivu on vapaasti käytettävissä ilman rekisteröitymistä. Palvelu on maksuton. Sisällöt on suunnattu erityisesti työnhakijoille, mutta myös työnantajille.

Palvelun toteuttaa

TE-toimisto

Palvelusta vastaa

TE-toimisto
Tekstistä vastaa: TE-toimisto
Päivitetty: 30.10.2023