suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

TäsmäKoulutus

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

TäsmäKoulutus on henkilöstösi tarpeisiin muokattua ammatillista koulutusta, joka soveltuu myös määräaikaisiin lomautustilanteisiin.

TäsmäKoulutus on vaihtoehto nykyisen henkilöstön koulutukseen silloin, kun yrityksessäsi tapahtuvat muutokset edellyttävät yrittäjän ja työntekijöiden osaamisen perusteellista päivittämistä. Kyseessä voivat olla joko teknologiset tai toiminnalliset muutokset. TäsmäKo ...

Toimi näin

  1. Ota yhteyttä paikalliseen ELY-keskukseen tai TE-toimistoon.
  2. Tee esitys yhteishankintakoulutuksesta. Käytä ensisijaisesti sähköistä lomaketta. Mikäli sähköisen lomakkeen toimittaminen ei ole mahdollista, täytä tulostettava lomake ”Työnantajan esitys yhteishankintakoulutuksesta (TEM607)” ja lähetä lomake paikalliseen ELY-keskukseen tai TE-toimistoon.
  3. Esityksesi käsittelijä arvioi kanssasi henkilöstön koulutustarpeet ja tekee alustavan koulutussuunnitelman.

Kenelle ja millä ehdoin

TäsmäKoulutus soveltuu etenkin pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. Myös julkinen sektori - valtio, kunnat, kuntayhtymät ja seurakunnat - voi käyttää TäsmäKoulutusta. TäsmäKoulutus kestää vähintään 10 koulutuspäivää opiskelijaa kohden.

Palvelu on harkinnanvarainen. TäsmäKoulutuksena ei rahoiteta tavanomaista perehdytys- ja henkilöstökoulutusta, jotka kuuluvat työnantajan kustannettaviksi tai koulutusta, jota työnantajat järjestävät noudattaakseen kansallisia koulutusnormeja.

Palvelun toteuttaa

ELY-keskus, TE-toimisto

Muut vastuuorganisaatiot

Satakunnan ELY-keskus, Hämeen ELY-keskus, Etelä-Savon ELY-keskus, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan ELY-keskus, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Kainuun ELY-keskus, Lapin ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Pohjanmaan ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus, Keski-Suomen ELY-keskus, Uudenmaan ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 31.7.2023