suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy

Talous- ja rahoitusneuvonta

  • Palvelu
  • 7 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Tarvitsetko rahoitusta yrityksesi investointeihin, liiketoiminnan kehittämiseen, kansainvälistymiseen, omistajanvaihdokseen tai työntekijän palkkaamiseen? Annamme neuvontaa eri rahoitusvaihtoehdoista ja niiden soveltuvuudesta liiketoimintasi tarpeisiin.

Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa myös aloittavan yrityksen rahoitustarpeiden arvioimiseen. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi liiketoimintasuunnitelman rahoituslaskelmat ja auttavat alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa.

Ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin ennen hankkeen aloittamista. Usein julkisen rahoituksen ehtona on, että jo aloitettua hanketta ei voida rahoittaa.

Onko yritykselläsi kehittämisidea tai investointisuunnitelma, jonka toteuttamiseen tarvitsette ulkopuolista rahoitusta? Mietittekö miten parantaisitte kannattavuutta tai saisitte kassavirrat vauhtiin? Autamme ja neuvomme taloushaasteissa ja rahoitusasioissa, ja ohjaamme yrityksesi yhteyksiin sijoittajien kanssa.

Toimi näin

Ota yhteyttä ja varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan!

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelemme Lahdessa, Asikkalassa, Hartolassa, Hollolassa, Iitissä, Orimattilassa ja Padasjoella toimivia yrittäjiä ja yrityksiä.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Palvelusta vastaaLahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Alue Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Lahti, Orimattila, Padasjoki
Palvelun kieletsuomi, englanti, venäjä
Tekstistä vastaa: Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy
Päivitetty: 22.5.2020