suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kirkko Turussa ja Kaarinassa

Taloudellinen apu

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Seurakunnan diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella luottamuksellisesti talousasioistasi. Diakoniayöntekijä on vaitiolovelvollinen sosiaali- tai terveydenhuollon koulutuksen saanut ammattilainen. Diakoniatyöntekijä kuuntelee, tukee ja ohjaa sinua talouteen liittyvissä kysymyksissä. Diakoniatyöntekijä voi auttaa toimeentulotuen- tai jonkin muun sinulle kuuluvan etuuden hakemisessa.

Usein jo p ...

Toimi näin

Kun tarvitset taloudellista tukea, ota yhteyttä aina oman asuinalueesi seurakunnan diakoniatyöntekijään. Kun äidinkielesi on ruotsi, ota yhteyttä Turun ruotsalaisen seurakunnan diakoniatyöntekijään. Jos olet suomenkielisen viittomakielen käyttäjä, ota yhteyttä viittomakielisten diakoniatyöntekijään.

Huomio lisäksi seuraavat:

  • Alle kolme vuotta maassa ollut maahanmuuttaja: ota yhteyttä yhteisen diakoniatyön ulkomaalaistyön diakoniatyöntekijään
  • Asunnoton: ota yhteyttä yhteisen diakoniatyön asunnottomien työntekijöihin

Kenelle ja millä ehdoin

Taloudellinen apu on tarkoitettu kaikille Turun ja Kaarinan alueilla asuville, jotka ovat taloudellisessa ahdingossa. Apua voi hakea vain oman asuinalueen seurakunnan diakoniatyöltä. Katso tarkemmin kohdasta 'Toimi näin'.

Taloudellinen apu on pienimuotoista ja pääasiassa kertaluotoista. Palvelu on ilmaista. Apua saadaksesi sinun ei tarvitse kuulua kirkkoon.

Palvelun toteuttaa

Kirkko Turussa ja Kaarinassa

Palvelusta vastaa

Kirkko Turussa ja Kaarinassa
Tekstistä vastaa: Kirkko Turussa ja Kaarinassa
Päivitetty: 22.2.2023