suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Suzuki-viulunsoitonopetus

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Raahen musiikkiopistossa voi aloittaa viulunsoiton opinnot myös Suzuki-menetelmällä. Suzuki-menetelmän tärkeitä piirteitä ovat musiikin kuuntelu, varhainen aloitusikä (yleensä 3–4-vuotiaana) ja ainakin toisen vanhemman osallistuminen harrastukseen.

Raahen musiikkiopiston Suzuki-viulunsoitonopetus on yksilöopetusta. Oppilaat ja vanhemmat osallistuvat lisäksi ryhmätunneille. Oppilaat osallistuvat 10-vuotiaasta alkaen myös musiikin perusteiden opetukseen.

Toimi näin

Raahen musiikkiopiston Suzuki-viulunsoitonopetukseen valitaan oppilaat soveltuvuuskokeen ja huoltajan haastattelun kautta. Suzuki-viulunsoitonopetuksen hakuajoista tiedotetaan mm. Raahen musiikkiopiston internetsivuilla ja Raahen kaupungin etusivulla.

Raahen musiikkiopiston Suzuki-viulunsoitonopetukseen hakeudutaan ensisijaisesti täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu soveltuvuuskokeeseen ja huoltajan haastatteluun.

Jos sähköisen hakujärjestelmän käyttö ei ole mahdollista, voit käydä täyttämässä hakemuksen Raahen musiikkiopiston toimistossa.

Tarvittaessa voit ottaa puhelimitse yhteyttä Raahen musiikkiopiston toimistoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Opiskelu Suzuki-viulunsoitonopetusmenetelmällä aloitetaan alle kouluikäisenä.

Palvelu on maksullinen.

Suzuki-viulunsoitonopetuksesta peritään Raahen kaupungin opetuslautakunnan vahvistama lukukausimaksu. Raahen musiikkiopiston oppilailta perittävät maksut ovat nähtävissä musiikkiopiston verkkosivustolla kohdassa Opiskelu > Lukukausimaksut.

Tausta ja lainsäädäntö

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen kaupunki
Palvelusta vastaaRaahen kaupunki
Alue Raahe, Siikajoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 10.6.2022