suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Soveltava liikunta

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Jyväskylän kaupunki
Alue: Jyväskylä
Palvelun kieli: suomi

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut edistää Jyväskylän asukkaiden hyvinvointia tuottamalla liikuntapalveluja. Liikuntalain (390/2015) mukaisesti kaupungin liikuntapalveluiden tavoitteena on turvata kuntalaisille laadukkaat edellytykset rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja ja edistämällä kuntalaisten liikunnan harrastamista.

Erityisryhmien liikunnalla (soveltava liikunta, erityisliikunta) tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi vaikea osallistua yleisesti tarjolla olevaan liikuntaan ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat monipuolisesti soveltavan liikunnan palveluja ja tapahtumia lapsille ja aikuisille. Lapsille on viikoittain kokoontuvia liikuntaryhmiä, lajikokeiluja ja uimaopetusta. Aikuisille on tarjolla viikoittain kokoontuvia sali- ja vesiliikunnan ryhmiä sekä tapahtumia muutaman kerran vuodessa.


Toimi näin

Tarkemmat tiedot Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen järjestämistä soveltavan liikunnan ryhmistä sekä ryhmien ilmoittautumisohjeet löytyvät palvelun verkkosivuilta osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikkumaan-ohjatusti-ja-omatoimisesti/soveltava-liikunta


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun piiriin kuuluvat kaiken ikäiset jyväskyläläiset, jotka harrastavat liikuntaa soveltaen.

Palvelu on maksullinen.

Tarjolla on niin maksullisia kuin maksuttomia palveluja.


Palvelun toteuttaa: 
Jyväskylän kaupunki