suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Sosiaalityö työikäisille

  • Palvelu
  • 6 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Sosiaalipalvelut tarjoavat sinulle tukea, apua ja ohjausta arjenhallinnassa, itsenäisessä selviytymisessä ja ongelmien ennaltaehkäisyssä eri elämäntilanteissa. Ota yhteyttä, mikäli sinusta tuntuu etteivät omat voimasi riitä ja tarvitset konkreettista apua esimerkiksi toimeentuloon, sosiaaliseen hyvinvointiin tai asumiseen. Ensin kanssasi tehdään palvelutarpeen arviointi, minkä perusteella suunnite ...

Toimi näin

Mikäli avun tarpeesi on kiireellinen, tai jos olet uusi asiakas ja tarvitset ohjausta tai neuvontaa, ota yhteys työikäisten asiakasohjaukseen.

Jos sinulla jo on voimassaoleva asiakkuus ja oma työntekijä aikuissosiaalityössä, ota yhteyttä suoraan häneen.

Jos olet huolissasi läheisestäsi tai muusta henkilöstö, ota yhteys työikäisten asiakasohjaukseen ja tee ilmoitus sosiaalihuollon tuen tarpeen arvioimisesta. Mäntsälän sosiaalitoimisto palvelee myös Pornaisten kuntalaisia.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu 18–64 -vuotiaille henkilöille, jotka asuvat tai oleskelevat vakinaisesti Keusoten alueen kunnissa Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Nurmijärvellä, Mäntsälässä, Pornaisissa tai Tuusulassa ja tarvitsevat tukea, neuvoa tai ohjausta erilaisissa elämänhallinnan haasteissa. Yhteyttä voi ottaa itse tai myös toisen henkilön puolesta.

Palvelun toteuttaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Palvelusta vastaa

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
Tekstistä vastaa: Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
Päivitetty: 6.6.2023