suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Sonkajärven kunta

Sonkajärven kunnan vuokra-asunnot, Sonkakoti Oy

  • Palvelu
  • Sonkajärvi
  • Julkinen palvelu

Sonkajärven kunnan tavoitteena on tarjota asukkailleen hyvä ja toimiva arki. Päivittäiset palvelut ovat lähellä, helposti saatavia ja hyvin toteutettuja, ja monipuolisia palveluja on tarjolla kaikenikäisille. Toimivat terveyspalvelut, päivähoito, perus- ja lukio-opetus sekä hyvät mahdollisuudet liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen antavat hyvät edellytykset niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Asumisen hintataso on Sonkajärvellä edullinen ja asut lähellä luontoa ja vesistöjä. Sekä Sonkajärvellä että Sukevalla on hyvälaatuisia vuokra-asuntoja.

Sonkakoti Oy on Sonkajärven kunnan perustama ja omistama osakeyhtiö, jonka toimialana on tuottaa ja ylläpitää vuokra-asuntoja Sonkajärven kunnan alueella. Yhtiön omistuksessa on 300 vuokra-asuntoa Sonkajärven ja Sukevan kirkonkylässä. Kaikki Sonkajärven kunnan vuokra-asuntoasiat on keskitetty Sonkakoti Oy:n hoidettavaksi.

Toimi näin

Asuntohakemuksia otetaan vastaan jatkuvasti. Hakemus tehdään joko asuntohakemuslomakkeella, verkossa tai ottamalla yhteyttä asuntotoimistoon.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSonkajärven kunta
Palvelusta vastaaSonkajärven kunta
Alue Sonkajärvi
Palvelun kieletsuomi, englanti, ruotsi
Tekstistä vastaa: Sonkajärven kunta
Päivitetty: 7.12.2020