suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Siviilipalveluskeskus

Siviilipalvelusrekisteritietojen tarkastuspyyntö

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Sinulla on oikeus tarkistaa itseäsi koskevat palvelustiedot siviilipalvelusrekisterissä. Rekisteriin merkitään nimi ja henkilötunnus, sukupuoli, kotipaikka, osoite, puhelinnumero, koulutus ja ammatti, äidinkieli, muu kuin Suomen kansalaisuus, palveluskelpoisuus sekä palveluspaikkaan ja palvelusaikaan liittyvät tiedot. Rekisteriin merkitään myös tiedot siviilipalvelusrikoksista tai täydennyspalvelusrikkomusta koskevasta rikosilmoituksesta, rikoksen seuraamuksesta tai vankeusrangaistuksen täytäntöönpanosta, tiedot kurinpitorangaistuksista ja seuraamuksista sekä peruste kotiuttamiselle tai palvelusvelvollisuuden päättymiselle.

Toimi näin

Voit itse tarkistaa tietosi Omasivari–sovelluksen kautta. Kirjaudu sovellukseen omilla verkkopankkitunnuksillasi.

Voit myös tulostaa siviilipalvelusrekisteritietojen tarkastuspyyntölomakkeen, täyttää ja allekirjoittaa sen. Lähetä lomake Siviilipalveluskeskukseen sähköpostilla tai kirjeitse. Siviilipalveluskeskus käsittelee tarkastuspyynnöt viivytyksettä.

Kenelle ja millä ehdoin

Tietosi löytyvät nykyisestä siviilipalvelusrekisteristä sen jälkeen, kun Siviilipalveluskeskus on saanut siviilipalvelushakemuksesi Puolustusvoimien aluetoimistosta. Nykyisessä siviilipalvelusrekisterissä on tiedot vuoden 1984 jälkeen siviilipalveluksensa tai täydennyspalveluksensa suorittaneista henkilöistä. Kaikkien henkilöiden tietoja ei löydy Omasivarista.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSiviilipalveluskeskus
Palvelusta vastaaSiviilipalveluskeskus
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Siviilipalveluskeskus
Päivitetty: 20.5.2020