suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Siviilipalveluskeskus

Siviilipalveluspaikan maksamien siviilipalvelusvelvollisen lomamatkakulujen korvaus

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Siviilipalveluspaikka voi hakea korvausta siviilipalvelusvelvollisen lomamatkoista aiheutuneista kustannuksista, jos matkalippuja ei ole voitu etukäteen toimittaa velvolliselle. Siviilipalvelusvelvollisella on oikeus maksuttomiin lomamatkoihin siviilipalveluspalveluspaikan osoittamasta majoituksesta koti- tai asuinpaikkakunnalleen.

Toimi näin

Palveluspaikka hankkii velvolliselle matkaliput ennen lomamatkaa. Mikäli lippuja ei pystytä toimittamaan etukäteen ja velvollinen joutuu itse maksamaan matkan, matka korvataan hänelle kuitteja vastaan. Tämän jälkeen palveluspaikka voi hakea kustannuksia takaisin Siviilipalveluskeskuksesta.

Käytä korvauksen hakemiseen korvaushakemuslomaketta. Liitä lomakkeeseen mukaan alkuperäiset kuitit tai muu todisteellinen selvitys kustannuksista.

Kenelle ja millä ehdoin

Siviilipalveluspaikka tarkastaa kulujen oikeellisuuden ennen korvauksen maksamista siviilipalvelusvelvolliselle pyytämällä kuitit tai matkakortin erittelyn itselleen.

Palveluspaikka voi hakea korvausta velvollisen lomamatkoista aiheutuneista kustannuksista, mikäli matkalippuja ei ole voitu etukäteen toimittaa velvolliselle.

Hakuajat:

  • Kulut ajalta 1.1. - 30.6. haetaan 15.7. mennessä
  • Kulut ajalta 1.7. - 31.12. haetaan 15.1. mennessä

Hakemus käsitellään noin kuukauden kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta, tai jos hakemus on puutteellinen, siitä kun hakija on antanut asian ratkaisemista varten tarvittavat asiakirjat ja selvitykset.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSiviilipalveluskeskus
Palvelusta vastaaSiviilipalveluskeskus
Alue Koko Suomi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Siviilipalveluskeskus
Päivitetty: 20.5.2020