suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vesilahden kunta

Sisäliikuntapalvelut

  • Palvelu
  • Vesilahti
  • Julkinen palvelu

Koulujen yhteydessä olevat sisäliikuntatilat tarjoavat hyvät mahdollisuudet liikkumiseen. Yhtenäiskoulun, Narvan ja Ylämäen koulujen sekä Peiponpellon päiväkodin liikuntasaleissa voi harrastaa monipuolisesti eri liikuntalajeja, kuten mm. lentopalloa, koripalloa, salibandya, sulkapalloa, futsalia ja olla mukana erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Yhtenäiskoulun voimisteluluokka on varusteltu voim ...

Toimi näin

Hae liikuntasali- ja sulkapallokenttävuoroja sähköisellä liikuntavuorohakemuksella.

Varaa yhtenäiskoulun voimisteluluokan liikuntavuorot yhtenäiskoulun rehtorilta.

Osta kuntosalikortti Vesilahden kirjastosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tilojen vakiovuorojen hakuaika talvikaudelle päättyy 15.4. ja kesäkaudelle 31.1. mennessä. Muutoin vapaita tiloja voi varata pitkin vuotta.

Tiloja voi varata vain täysi-ikäinen henkilö, joka vastaa tilojen käytöstä käyttövuoron ajan. Käyttövuorojen vastuuhenkilö huolehtii, että vuoron aikana säilyy hyvä järjestys eikä tiloja käytetä muuhun käyttöön kuin mihin se on vuokrattu.

Vuoron jälkeen tilat on jätettävä siistiksi ja tavarat palautettava niille kuuluville paikoille. Viimeinen käyttäjä sammuttaa valot ja huolehtii ovet lukkoon varmistaen myös, ettei ketään jää tiloihin tai pukuhuoneisiin.

Tilan vuokraaja on velvollinen korvaamaan omalla vuorollaan kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuvat vahingot koskien myös ylimääräisiä siivouksia. Mahdollisista vahingoista on tehtävä viipymättä ilmoitus varauksen myöntäneelle taholle tai tekniseen toimeen. Vesilahden kunta ei vastaa pukuhuoneisiin tai muihin tiloihin jätetyistä tavaroista.

Liikuntatilojen varauksissa varauksen myöntäneelle taholle ilmoitetaan vuoron aloituspäivämäärä, jolloin ovi ajastetaan aukeamaan oikeaan aikaan. Muuten ovet ovat kiinni. Ilmoita varauksen myöntäneelle taholle mikäli et käytä vuoroa, jotta ulkopuoliset kulkijat eivät pääse tiloihin.

Ulko-ovea ei saa pitää auki muutoin kuin normaalissa ulos- ja sisäänkäynnissä. Oven auki pitäminen aiheuttaa hälytyksen. Hakija sitoutuu noudattamaan ovien aukioloaikoja sekä huonetilojen ja kunnan yleisiä järjestyssääntöjä. Turhista hälytyksistä ja niiden kustannuksista vastaa hälytyksen aiheuttaja. Päivystäjän saapuessa paikalle turhan ovihälytyksen vuoksi, laskutetaan siitä käyttäjää 100 €/käyntikerta. Myös käyttäjän omasta toiminnasta (esim. avainten noutamatta jättäminen) johtuvasta päivystyskäynnistä laskutetaan käyttäjää jälkikäteen.

Älä mene tilaan ennen vuorosi alkua, vaan anna muille tilojen käyttäjille rauha.

Mikäli ovet ovat jostain syystä kiinni tai vuorojen kanssa on illalla ongelmia, päivystävän huoltomiehen tavoittaa numerosta p. 050–3895 255.

Palvelun toteuttaa

Vesilahden kunta

Palvelusta vastaa

Vesilahden kunta
Tekstistä vastaa: Vesilahden kunta
Päivitetty: 4.9.2023