suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ilomantsin kunta

Sisäliikuntapaikat

  • Palvelu
  • Ilomantsi
  • Julkinen palvelu

Liikuntatoimen tehtävänä on luoda olosuhteet kuntalaisten liikunnan harrastamiselle. Suunnitella ja kehittää liikuntapaikkoja vastaamaan kuntalaisten tarpeita. Vastata liikuntapaikkojen ylläpidosta, edistää kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia tiedottamisen, liikunta-, neuvonta- ja ohjauspalveluiden sekä erilaisten tapahtumien avulla.

Liikuntahallin muuntuvat sisätilat mahdollistavat joko kolme ...

Toimi näin

Kausikortti on voimassa ajalla vuosittain 1.9.- 31.8. sisältäen liikuntahallin, koulujen liikuntasalien ja kuntosalin käytön

Kausikortin voi lunastaa käteisellä liikuntahallilta tai kirjastosta. Kunnan virastotalon palvelupisteeltä kausikortin voi lunastaa käteisellä, kortilla tai virkistys- ja liikuntaseteleillä.

Kulkutunniste on voimassa aukioloaikojen ulkopuolisina aikoina, myös arkipyhinä klo 7-20 saakka. Kulkutunnisteen voi lunastaa yli 16v. täyttänyt henkilö, jolla on voimassa oleva kausikortti.

Kenelle ja millä ehdoin

Liikuntahallin käyttövuorot ovat syksyisin haettavissa seuraavalle kaudelle. Liikuntatilojen käytöstä peritään vuosittainen vapaa-ajan vuosikorttimaksu yli 16 vuotta täyttäneiltä.

Palvelun toteuttaa

Ilomantsin kunta

Palvelusta vastaa

Ilomantsin kunta
Tekstistä vastaa: Ilomantsin kunta
Päivitetty: 9.5.2023