suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Enontekiön kunta

Sisäliikuntapaikat

  • Palvelu
  • Enontekiö
  • Julkinen palvelu

Enontekiöllä on sisäliikuntapaikkoja kahdessa kylässä. Hetassa on liikuntahalli ja kuntosali sen yhteydessä ja Kilpisjärvellä liikuntasali ja kuntosali monitoimitalossa.

Toimi näin

Liikuntahallin käyttövuoroa voit hakea sähköisellä hakemuksella hyvinvointiohjaajalta. Vakiovuorot haetaan sähköisellä lomakkeella kunnan verkkosivulta. Liikuntahalli ja -salit ovat ensisijaisesti koulujen käytössä klo 8-16 välillä.

Hetan kuntosalin avainkortin saat heti käyttöön kirjastosta täyttämällä hakemus. Uusinnan voit tehdä verkkosivulla sähköisellä kaavakkeella.

Kilpisjärven Monitoimitalon kuntosalin käyttöoikeuden haet sähköisellä hakemuksella, saat maksulinkin ja maksusuorituksen jälkeen saat avainkoodin hyvinvointiohjaajalta.

Koodi ei tule automaattisesti.

Kenelle ja millä ehdoin

Liikuntahallin käyttö vaatii varauksen ja vastuu henkilön vuorolle. Liikuntahallin vakiokäyttövuoroja voivat varata mm. enontekiöläiset urheiluseurat ja yhdistykset.

Kilpisjärven kuntosalin on kunnan ylläpitämä ja hyvinvointiohjaajalta saat avainkoodin. Täytä ensin sähköinen hakemus, saat maksulinkin ja koodin maksusuorituksen jälkeen.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Enontekiön kunta

Palvelusta vastaa

Enontekiön kunta
Tekstistä vastaa: Enontekiön kunta
Päivitetty: 10.4.2024