suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Uudenkaupungin kaupunki

Sisäliikunta

  • Palvelu
  • Uusikaupunki
  • Julkinen palvelu

Nuoriso- ja liikuntatoimi lisää liikuntapalveluja luomalla liikunnan harrastamista sekä muuta terveyttä edistävää fyysistä aktiivisuutta niin, että mahdollisimman moni uusikaupunkilainen liikkuu haluamallaan tavalla ja tasolla.

Tavoitteena on tuottaa uusikaupunkilaisille mielekkäitä ja tarkoituksen mukaisia nuoriso- ja liikuntapalveluja. Laadukkaita ja monipuolisia palveluja tuottamalla ja niistä tehokkaasti tiedottamalla mahdollistetaan kaikkien kaupunkilaisten ohjautuminen tarjolla olevien palvelujen pariin. Tärkeänä osana palvelujen tuottamista on yhteistyö eri tahojen kanssa.

Toimi näin

Vakiovuorojen hakuaika on vuosittain toukokuun loppuun mennessä ja vuorot myönnetään kesäkuussa. Vapaita liikuntasalivuoroja voi hakea ympäri vuoden.

Liikuntasalivuoroa voi hakea Julius varausjärjestelmän avulla, jonne kirjaudutaan omilla tunnuksilla. Vaihtoehtoisesti voi täyttää salivuoroanomuslomakkeen.

Hakulomakkeita voi hakea nuoriso- ja liikuntatoimesta (Koulupolku 5)

Kenelle ja millä ehdoin

Liikuntasalit

Uudessakaupungissa on 14 sisäliikuntatilaa, jotka soveltuvat kokonsa ja varusteluidensa puolesta monipuolisesti erilaiseen liikuntaan.

Yleistä liikuntasaleista

Nuoriso- ja liikuntapalvelut hoitaa ja hallinnoi opetuskäytössä olevien koulujen liikuntasalien käyttöä arkisin klo 16-22, lauantaisin ja sunnuntaisin sekä kesäisin. Haapaniemen ja Seikowin liikuntasalit ovat käytössä koko kauden klo 8-22.

Liikuntasalien vapaa vuorot näet Julius tilavarausjärjestelmästä, jossa voit myös tehdä oman varauksesi.

Palvelu on maksullinen.

Liikuntasalien käyttö on joka tunnin osalta maksullista. Myös turnaukset, pelit ja ottelut ovat maksullisia (vakiovuorohinta). Hintoihin lisätään voimassaoleva alv, paitsi yhdistyksillä alv sisältyy hintaan. Paikallisten yhdistysten järjestämissä konserteissa, messu- ja kirpputoritapahtumissa jne. tunnin hinta on vakiovuorohinta koko varauksen ajalta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaUudenkaupungin kaupunki
Palvelusta vastaaUudenkaupungin kaupunki
Alue Uusikaupunki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Uudenkaupungin kaupunki
Päivitetty: 10.12.2019