suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mikkelin kaupunki

Sisäliikunta

  • Palvelu
  • Mikkeli
  • Julkinen palvelu

Mikkelissä on kaksi uimahallia, Viihdeuimala Rantakeidas Rantakylässä ja Naisvuoren uimahalli keskustassa. Kaupungin ylläpitämiä liikuntasaleja ovat koulujen salien lisäksi Rantakeitaan ja Haukihallin liikuntasalit. Kalevankankaalta löytyvät kilpajäähalli ja harjoitusjäähalli sekä pääasiassa jalkapallokäytössä oleva kuplahalli. Kalevankankaan liikunta-alueelta löytyy myös muiden palveluntarjoajien ylläpitämiä monipuolisia sisäliikuntatiloja.

Haukihallilla, Anttolatalolla ja Rantakeitaalla on yleisökäytössä olevat kuntosalit. Raviradantiellä on lisäksi kaksi pääsääntöisesti yhdistyskäyttöön tarkoitettua kuntosalia, joista toinen sijaitsee kilpajäähallissa ja toinen Raviradantie kahdeksassa.

Toimi näin

Liikuntasalien, kuntosalien ja Kuplahallin erilaiset vakiovuorot, kilpailut, ottelut ja muut tapahtumat tulee varata sähköisen tilavarausjärjestelmän kautta. Vapaita vuoroja voit käydä selaamassa tilavarausjärjestelmästä. Jäähallien vuorot varataan suoraan jäähalleilta.

Haukihallin kiipeilyseinä ja volttimonttu ovat käytettävissä erillissopimuksella ottamalla yhteyttä liikuntasuunnittelijaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaMikkelin kaupunki
Palvelusta vastaaMikkelin kaupunki
Alue Mikkeli
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Mikkelin kaupunki
Päivitetty: 4.7.2022