suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Diakon

Siivouspalvelu Rauma

  • Palvelu
  • 17 kuntaa
  • Yksityinen palvelu

DiakonSiivous tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua yrityksille ja asuntoyhtiöille sekä kotitalouksille yli 30 vuoden kokemuksella.

Meille DiakonSiivouksessa on tärkeää olla luotettava, paikallinen yritys, joka vastaa joustavasti asiakkaan tarpeisiin. Tavoitteenamme on aina asiakkaan tyytyväisyys sekä luottamus.

Kotisiivous tehdään toiveidesi ja tarpeesi mukaan, joko kerta- tai sopimussiivouksina. Voit tilata esimerkiksi 1–4 viikon välein tehtävän ylläpitosiivouksen. Kertaluontoisia palveluita voivat olla esimerkiksi ikkunoiden pesu tai suursiivous.

Voit jättää kotisi turvallisin mielin koulutetun ja luotettavan henkilöstömme hoidettavaksi. Koti siivotaan nykyaikaisilla välineillä tehokkaasti ja kanssasi tehdyn sopimuksen mukaan. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Vähennyksen saa myös vanhemmilleen tai isovanhemmilleen ostamistaan palveluista. Olemme rekisteröity palvelusetelituottaja.

Jos sinun tai läheisesi toimintakyky on alentunut tai olet ikäihminen, voit tiedustella mahdollisuutta arvonlisäverottomaan siivouspalveluun. Arvonlisäveroton siivouspalvelu edellyttää palvelusopimuksen ja -suunnitelman tekoa. Myös arvonlisäveroton siivouspalvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Toimistomme sijaitsevat Porissa, Ulvilassa, Noormarkussa ja Raumalla. Palvelujamme on saatavilla myös mm. Luvian, Nakkilan, Harjavallan, Kokemäen, Pomarkun, Söörmarkun Eurajoen ja Laitilan alueella

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Hinnasto löytyy verkkosivuilta tai soittamalla toimistoomme.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaDiakon Palvelut Oy
Palvelusta vastaaDiakon Palvelut Oy
Alue Eura, Eurajoki, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Laitila, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Rauma, Säkylä, Siikainen, Ulvila
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Diakon
Päivitetty: 19.3.2021