suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Senioreiden vesijumppa

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Liikuntapalveluiden järjestämä vesijumppakausi alkaa syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Kaikki senioreille tarkoitetut vesijumpat järjestetään arkisin Uimahalli Vesihiiden lämpimässä 32 asteisessa Laguunialtaassa.

Vesijumpat on jaettu kolmeen eri tasoryhmään

  • 1 Taso (Kevyt): kevyttä liikuntaa, sopii aloittelijoille ja liikuntarajoitteisille. Tällä tunnilla ohjaaja pystyy paremmin huomioimaan liikkujien henkilökohtaiset tarpeet ja liikerajoitteet. Tässä ryhmässä on mahdollista jumpata omalla paikallaan tarvittaessa kaiteesta tukea ottaen.
  • 2 Taso (Reipas): keskitasoista liikuntaa, sopii hieman jo kokeneemmille liikkujille. Tällä tunnilla ohjaaja huomioi liikerajoitteita vaihtoehtoliikkein, mutta tempo säilyy kohtalaisena koko jumpan ajan.
  • 3 Taso (Haastava): vauhdikasta liikuntaa, joka sopii hyväkuntoiselle aktiiviliikkujalle. Tällä tunnilla liikkeet ovat haastavampia ja tempo on vauhdikkaampi. Jumppaajan tulee pystyä liikkumaan vapaasti ympäri allasta.

Toimi näin

Maksa kausimaksu uimahallin kassalle vesijumppakauden alkaessa. Voit käydä vain sinulle osoitetussa ryhmässä. Pukuhuoneisiin pääsee 30 minuuttia ennen jumpan alkua.

Kevään poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen ensi kauden vesijumppiin ei ole erillistä ilmoittautumista vaan samat ryhmät jatkavat syksyllä 2020. Sinun ei siis tarvitse ilmoittautua syksyn vesijumppiin, vaan jatkat automaattisesti samassa ryhmässä, kuin keväällä. Lähetämme kaikille vesijumpparyhmiin kuuluneille asiasta myös erillisen viestin touko-kesäkuun aikana.

Keväällä kesken jääneestä kaudesta hyvitämme 20 euroa, syksyn kausimaksun yhteydessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Senioreille (+65-vuotiaat)

Palvelu on maksullinen.

Senioreiden vesijumppa: 40 € / syyskausi ja 40 € / kevätkausi

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRovaniemen kaupunki
Palvelusta vastaaRovaniemen kaupunki
Alue Rovaniemi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 31.5.2020