suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Energiavirasto

Sähkön hintavertailu

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu
Alue valtakunnallinen
Palvelun kielet suomi, ruotsi

Sähkön hintavertailussa voit vertailla eri sähkönmyyjien sähkösopimustuotteita sähkön käyttöpaikan perusteella. Sähkön hintavertailu on Energiaviraston ylläpitämä palvelu, johon sähkönmyyjät ovat velvollisia ilmoittamaan ne hinnat ja sopimusehdot, joilla he yleisesti tarjoavat tuotteita kuluttajille tai muille pienasiakkaille.

Sähkön hintavertailu etsii antamiesi hakuehtojen mukaisesti sinulle sopivia sähkötuotteita. Tuotenimeä klikkaamalla voit katsoa tarkemmat tiedot tuotteesta ja saat myös näkyville sähkönmyyjän yhteystiedot. Hintatietojen lisäksi palvelusta löytyy tieto sähkönmyyjän toimittaman sähkön alkuperästä.

Sähköntoimituksesta voit kilpailuttaa kuluttamasi sähköenergian osuuden. Sähkön siirtomaksua ei voi kilpailuttaa. Sähköenergian kilpailuttamisella voit vaikuttaa maksamasi sähköenergian hintaan ja käyttämäsi sähkön alkuperään.


Toimi näin

Syötä sähkön hintavertailuun käyttökohteen postinumero ja muut lomakkeen vaatimat tiedot (siirtotariffi, mittaustapa, vuosikulutus ja sopimustyyppi).

Tarkennetussa haussa voit määrittää käyttöpaikan pääsulakkeen koon, sähkönkäyttöpaikan käyttötarkoituksen (vakituinen asunto / muu käyttöpaikka) ja sähkön alkuperän.

Hintatietopalvelu listaa hakuehtojen mukaiset sähkötuotteet, jotka ovat tarjolla käyttökohteessa. Mikäli haluat vaihtaa sähkösopimuksesi, ota yhteyttä haluamaasi sähköyhtiöön.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Energiavirasto