suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Energiavirasto

Sähkön hintavertailu

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Sähkön hintavertailussa voit vertailla eri sähkönmyyjien sähkösopimustuotteita sähkön käyttöpaikan perusteella. Sähkön hintavertailu on Energiaviraston ylläpitämä palvelu, johon sähkönmyyjät ovat velvollisia ilmoittamaan ne hinnat ja sopimusehdot, joilla he yleisesti tarjoavat tuotteita kuluttajille tai muille pienasiakkaille.

Sähkön hintavertailu etsii antamiesi hakuehtojen mukaisesti sinulle sopivia sähkötuotteita. Tuotenimeä klikkaamalla voit katsoa tarkemmat tiedot tuotteesta ja saat myös näkyville sähkönmyyjän yhteystiedot.

Sähköntoimituksesta voit kilpailuttaa kuluttamasi sähköenergian osuuden. Sähkön siirtomaksua ei voi kilpailuttaa. Sähköenergian kilpailuttamisella voit vaikuttaa maksamasi sähköenergian hintaan ja käyttämäsi sähkön alkuperään.

Toimi näin

Syötä sähkön hintavertailuun käyttökohteen postinumero ja arvio vuosikulutuksesta. Vuosikulutustiedon löydät helpoiten sähkölaskustasi, mutta voit myös arvioida sähkönkulutustasi sivulla olevien esimerkkien avulla.

Tarkennetussa haussa voit määrittää käyttöpaikan pääsulakkeen koon, sopimustyypin, mittaustavan (yleinen, aika- tai kausisähkö) sekä sähkön alkuperän.

Hintatietopalvelu listaa hakuehtojen mukaiset sähkötuotteet, jotka ovat tarjolla käyttökohteessa. Mikäli haluat vaihtaa sähkösopimuksesi, ota yhteyttä haluamaasi sähköyhtiöön.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaEnergiavirasto
Palvelusta vastaaEnergiavirasto
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Energiavirasto
Päivitetty: 18.11.2019