suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Sähköinen tenttiminen

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Tukesin eTentti-oppimisympäristössä voit tehdä sähköisesti seuraavat käytönvalvojan tentit: vaaralliset kemikaalit, nestekaasu ja maakaasu. Sähköisesti voit tenttiä myös kaivosturvallisuuden, räjähteiden varastoinnin ja kaupan sekä ilotulitteiden maahantuojan ja ilotulitusnäytösten järjestäjän vastuuhenkilön tentit. Tentti ostetaan Tukesin verkkokaupasta, minkä jälkeen sinulla on kolme kuukautta a ...

Toimi näin

Mene Tukesin verkkokauppaan https://kauppa.tukes.fi ostamaan tentti. Jos olet yrityksen edustaja, voit ostaa tenttikoodeja jaettavaksi. Maksusuorituksen yhteydessä tunnistaudut vahvasti ja luot käyttäjätilin eTentti-oppimisympäristöön. Voit jatkaa maksun jälkeen suoraan oppimisympäristöön tekemään tenttiä tai voit mennä tekemään tentin myöhemmin tunnistautumalla vahvasti oppimisympäristöön. Sinulla on kolme kuukautta aikaa tehdä tentti tai käyttää tenttikoodi. Ostamasi tentti löytyy oppimisympäristössä Omat tenttini -kohdan alta.

Kenelle ja millä ehdoin

Tentti täytyy ostaa verkkokaupasta. Tarvitaan vahva tunnistautuminen ja käyttäjätilin luominen eTentti-oppimisympäristöön.

Palvelun toteuttaa

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)

Palvelusta vastaa

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)
Tekstistä vastaa: Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes)
Päivitetty: 4.4.2022