suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ruokavirasto

Ruokaviraston tietojenluovutus

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Ruokaviraston tietopalvelu auttaa maaseutua ja maataloutta koskevissa tietotarpeissa. Käsittelemme luvanvaraiset tietopyynnöt ja tuotamme asiakkaalle räätälöityjä raportteja. Opastamme myös muiden tiedonlähteiden äärelle.

Ruokaviraston rekistereissä on tietoja mm. maatilojen omistajuudesta, hallinnasta, tuotantosuunnista ja pinta-aloista, maataloustukirahaston ja maaseuturahaston tuista, kansallisista tuista, tukien maksamisesta sekä tukien valvonnasta. Lisäksi saatavissa on tilastoja hevosista ja siipikarjasta.

Toimi näin

Pyydä yksittäistä tuensaajaa koskevat julkiset tiedot suoraan maatilan sijaintikunnasta.

Ruokavirastosta voit pyytää laajat maaseutuelinkeinohallinnon tietoaineistot. Haluamasi rekisteritiedot on kätevintä pyytää lomakkeella, jonka voit lähettää sähköpostitse tai postitse.

Ruokavirasto toimittaa päätöksen kahden viikon kuluessa pyynnöstä. Jos asian käsittely vaatii tavanomaista suuremman työmäärän, päätös toimitetaan viimeistään kuukauden sisällä pyynnöstä. Tilausraportointi tuottaa aineiston noin kahdessa viikossa.

Kenelle ja millä ehdoin

Henkilötietoja voit saada esimerkiksi tieteellistä tutkimusta tai suoramarkkinointia varten. Henkilörekisterin tietojen luovuttamista varten sinun tulee antaa selvitys tietojen käyttötarkoituksesta sekä tietojen suojauksesta, jotta Ruokavirasto voi arvioida henkilötietojen luovutuksen lainmukaisuuden.

Palvelu on maksullinen.

Tietojenluovutus on yleensä maksullista. Tilausraportointi veloittaa tiedoista 149 € / h + ALV 24 %. Minimiveloitus on ½ h työ. Yhteystietojen raportointi markkinointitarkoituksiin vie noin tunnin. Maksuttomaan luovutukseen tarvitaan esim. lakiin perustuva erityisperuste, joka täytyy esittää aina tietoja pyydettäessä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRuokavirasto
Palvelusta vastaaRuokavirasto
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Ruokavirasto
Päivitetty: 11.6.2020