suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Rekrytoiva ammattitaidon testaus, teknologiateollisuuden toimialat (EU-/ETA-maat)

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Rekrytoivalla teknologiateollisuuden ammattitaidon testauspalvelulla tuetaan kansainvälisten ammatti- ja erityisosaajien rekrytointia teknologiateollisuuden toimialoille Suomeen EU- ja ETA-maista.Päätoimialat ovat elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi sekä tietotekniikka.

Ammattitaidon testauksen palvelukokonaisuus sisä ...

Toimi näin

  1. Ota yhteyttä paikalliseen ELY-keskukseen tai TE-toimistoon.
  2. Tee esitys yhteisrahoitteisesta palveluhankinnasta alueesi ELY-keskukselle. Täytä tulostettava lomake ja lähetä se alueesi ELY-keskukseen tai ota yhteyttä alueesi ELY-keskukseen.
  3. ELY-keskuksen edustaja on yhteydessä sinuun ja arvioi kanssasi tilanteen.
  4. Alueellinen ELY-keskus tekee tilauksen jo valmiiksi kilpailutetun puitesopimuksen etusijajärjestyksen mukaisesti.
  5. Palveluntuottaja laatii toteutussuunnitelman työnantajalle ja ELY-keskukselle.
  6. ELY-keskus, työnantaja-tilaaja ja palveluntuottaja laativat hankintasopimuksen sekä sopivat palvelun yksityiskohdista.

Kenelle ja millä ehdoin

Rekrytoiva ammattitaidon testaus palvelukokonaisuus räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Työnantajan kanssa sovitaan tavoitteesta, sisällöstä, kestosta ja toteutustavasta.

Palvelutuote soveltuu niin pienten, keskisuurten kuin suurten yritysten tarpeisiin. Myös julkinen sektori - valtio, kunnat, kuntayhtymät ja seurakunnat - voi käyttää palvelua.

Palvelu on harkinnanvarainen ja maksullinen. Palvelukokonaisuuden rahoittavat työnantaja sekä työ- ja elinkeinohallinto yhdessä. Työnantajan maksuosuus on 50 % kokonaishinnasta.

Palvelun toteuttaa

ELY-keskus

Muut vastuuorganisaatiot

Lapin ELY-keskus, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus, Uudenmaan ELY-keskus, Satakunnan ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, Pohjanmaan ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Keski-Suomen ELY-keskus, Kainuun ELY-keskus, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Hämeen ELY-keskus, Etelä-Savon ELY-keskus, Pirkanmaan ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 25.1.2023