suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Patentti- ja rekisterihallitus

Rekisteritietoa säätiöistä

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Säätiöiden rekisteritietoja saat käyttöösi Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) ylläpitämästä säätiörekisteristä.

Sähköisessä Virre-tietopalvelussa voit maksutta tutustua säätiöiden perustietoihin. Maksutta löydät tiedon myös esimerkiksi siitä, onko säätiölle rekisteröity tilinpäätös ja mitä ilmoituksia se on tehnyt säätiörekisteriin.

Säätiöiden tarkemmat tiedot ovat maksullisia. Voit ostaa Virre-tietopalvelusta säätiörekisteriotteen, säätiörekisteritietojen käännösotteen, säännöt ja tilinpäätökset. Voit myös ostaa todistuksia säätiön merkitsemisestä säätiörekisteriin ja säätiörekisteri-ilmoituksen vireilläolosta.

Jos tarvitset tietoja useista säätiöistä, voit tehdä maksullisia poimintoja Virrestä. Voit myös tilata erikseen poimintoja PRH:lta.

Säätiörekisterin tietoja on saatavilla myös koneluettavassa muodossa haettavaksi ja muokattavaksi toiseen sovellukseen tai järjestelmään. Tietoja saa XML-sanomina omaan sovellukseen rajapinnan kautta.

Voit seurata yrityksesi säätiörekisterissä tapahtuneita muutoksia tai vireille tulleita ilmoituksia automaattisesti PRH:n palvelun avulla. Saat tiedon muutoksista ja vireille tulleesta ilmoituksesta sähköpostiisi, kun tilaat maksuttoman Säätiön omien tietojen seuranta -palvelun.

Voit myös erikseen tilata maksullisia rekisteriasiakirjoja ja kopioita.

Säätiöiden tietoja on myös yritys- ja yhteisötietojärjestelmässä (YTJ), jota PRH ja Verohallinto ylläpitävät yhdessä. Säätiörekisterin tietoja saat myös PRH:n yhteistyökumppanien palveluista.

Toimi näin

Sähköisen asiakirjatilauksen voit tehdä PRH:n verkkosivuilla.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaikki säätiöiden asiakirjat, kuten tilinpäätöksen liitteenä toimitetut tase-erittelyt, eivät ole julkisia.

Palvelu on maksullinen.

YTJ-yrityshausta ja Virre-palvelusta haettavat säätiöiden perustiedot ovat maksuttomia.

Maksullisia ovat Virre-palvelun sähköiset säätiörekisterituotteet ja poiminnat YTJ-tiedoista. Myös säätiörekisterin asiakirjatilaukset ovat maksullisia.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPatentti- ja rekisterihallitus
Palvelusta vastaaPatentti- ja rekisterihallitus
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Patentti- ja rekisterihallitus
Päivitetty: 30.7.2021