suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hyrynsalmen kunta

Rakennusvalvonnan arkistopalvelut

  • Palvelu
  • Hyrynsalmi
  • Julkinen palvelu

Hyrynsalmen kunta säilyttää rakennusvalvontaan liittyvät lupa-asiakirjat ja –päätökset. Näiden lisäksi rakennusvalvonnan arkistoon kuuluu asiakirjoina liitteet, piirustukset, erityissuunnitelmat, joita rakentamiseen tai lupapäätökseen on liittynyt. Arkiston vanhimmat lain velvoittamat asiakirjat ovat 1940 –luvun lopulta.

Asiakirjoista tai niihin liittyvistä piirustuksista on mahdollista saada kopioita rakennusvalvonnan käytössä olevan korvaustaksan mukaisesti.

Toimi näin

Asiakirjatilaukset lähetetään sähköpostilla tai paperisena kunnan rakennusvalvontaan hyvissä ajoin ennen kuin kopioita asiakirjoista tarvitaan.

Kenelle ja millä ehdoin

Asiakirjatilauksen tulee sisältää tilaajan yhteystiedot, laskutusosoite, haettavan kohteen kiinteistötunnus tai osoite. Alkuperäisen luvanhakijan nimi, luvan myöntämisvuosi tai lupatunnus ovat myös suositeltavaa tietoa tilauksen yhteyteen.

Lisäksi tilauksessa tulee ilmaista tarve niistä asiakirjoista joita haluaan kopioitavaksi ja halutaanko kopiot paperisena vai sähköisenä kopiona. Toimitustapa tulee myös ilmaista siten, että halutaanko kopiot kirjeellä, sähköpostitse tai muuta keinoa käyttäen.

Palvelu on maksullinen.

Tausta ja lainsäädäntö

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHyrynsalmen kunta
Palvelusta vastaaHyrynsalmen kunta
Alue Hyrynsalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hyrynsalmen kunta
Päivitetty: 1.9.2020