suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Punkalaitumen kunta

Punkalaitumen vuokra-asunnot Oy

  • Palvelu
  • Punkalaidun
  • Yksityinen palvelu

Punkalaitumen Vuokra-asunnot Oy on Punkalaitumen kunnan vuonna 2015 perustama yhtiö. Vuokra-asunnon haku tapahtuu toimittamalla asuntohakemus tarvittavine liitteineen allekirjoitettuna Punkalaitumen kunnalle osoitteeseen tai skannaamalla asuntosihteerin sähköpostiin.

Toimi näin

Vuokra-asunnon haku tapahtuu toimittamalla asuntohakemus tarvittavine liitteineen allekirjoitettuna Punkalaitumen kunnalle tai skannaamalla sähköpostiin.

Asuntoa haetaan Aran täytettävällä asuntohakemuksella. Lomake palautetaan allekirjoitettuna. Mikäli hakemusta ei ole käsin allekirjoitettu, se hylätään. Hakulomakkeita on saatavana myös kunnanviraston aulan infohyllystä sekä teknisestä toimistosta (2 krs).

Asuntohakemus

Asuntohakemus on voimassa kuusi (6) kuukautta ja hakijan on itse huolehdittava sen uusimisesta. Uusimisen voi tehdä käymällä toimistossamme, soittamalla tai sähköpostilla.

Tarkistamme asunnonhakijoilta luottotiedot. Maksuhäiriöt voivat olla esteenä asunnon vuokraamiselle.

Huom! Asuntohakemuksen käsittelyn nopeuttamiseksi täyttäkää asunnon tarve -osio!

Vuokravakuus

Perimme vuokra-asunnoista kahden (2) kuukauden vuokran suuruisen vuokravakuuden. Vakuus tulee toimittaa ennen asunnon luovuttamista, ja se on asuntokohtainen. Pois muuttaessa vuokravakuus palautetaan takaisin, mikäli asunto on todistettavasti samassa kunnossa kuin siihen muuttaessa ja kaikki vuokra- sekä vesilaskut on hoidettu.

Kuntotarkastus

Asuntoon sisään ja pois muuttaessa asuntoihin tehdään kuntotarkastus. Kuntotarkastuslomakkeella ilmoitetaan mahdolliset puutteet ja korjaukset. Kuntotarkastusajankohta tulee asukkaan itse sopia kiinteistönhoitajan kanssa. Kuntotarkastus tulee tehdä ennen asunnon avainten luovuttamista.

Perustiedot

Palvelusta vastaaPunkalaitumen kunta
Alue Punkalaidun
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Punkalaitumen kunta
Päivitetty: 23.10.2020