suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Patentti- ja rekisterihallitus

PRH:n koulutuspalvelut

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Patentti- ja rekisterihallitus (PRH) järjestää säännöllisesti kursseja, koulutuksia ja seminaareja teollisoikeuksiin liittyen. Verkkosivuiltamme löydät myös oppaita, joista erityisesti startup- ja pk-yritykset saavat neuvoja toimintansa kehittämiseen.

Järjestämme myös muita PRH:n tehtäviin ja palveluihin, mm. kaupparekisteriin, liittyviä tapahtumia ja infotilaisuuksia yrityksille ja yhteisöille.

PRH:n peruskursseilla käsitellään teollisoikeuksia (mm. patentteja, tavaramerkkejä ja mallioikeuksia). Kursseilla alan asiantuntijat kertovat, miten aineetonta omaisuutta suojataan ja hallitaan IPR-oikeuksilla ja mitä hyötyä siitä on yrityksille.

Järjestämme peruskurssien lisäksi ammattilaisille ja pk-yrityksille sekä yrityspalveluiden tuottajille syventäviä koulutuksia sekä erilaisia ajankohtais- ja teemaseminaareja.

Kurssit ja kansainväliset seminaarit/tapahtumat pidetään pääosin Helsingissä. Seminaareja ja infotilaisuuksia on pidetty myös muilla paikkakunnilla.

Toimi näin

Tutustu koulutuspalveluihin prh.fi-verkkosivuilla ja ilmoittaudu mukaan!

Kenelle ja millä ehdoin

Teollisoikeuksiin liittyvät koulutukset ovat suunnattu erityisesti alan ammattilaisille ja asiamiehille, mutta kaikki aihepiiristä kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Palvelu on maksullinen.

Seminaarit ja tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia. Kursseista osa on maksullisia.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPatentti- ja rekisterihallitus
Palvelusta vastaaPatentti- ja rekisterihallitus
Alue Koko Suomi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Patentti- ja rekisterihallitus
Päivitetty: 24.1.2020